Or sa trebuiasca sa revina si romanii la valorile vechi, sa invete sa aiba grija de ei insusi, nu mai este "socialism" sa chemi salvarea la orice bubita in fund si sa stai in spital cate o luna, daca dadeai spaga unde trebuie.
Dan G
On 1/10/2012 11:13 PM, M Cristian Ioan wrote:

da, cam asta ilustreaza diferenta: in America, sistemul de santate este si A FOST de la inceput privat la noi se PRIVATIZEAZA acum, adica spitale si ambulantele cumparate din banii contribuabililor ajung proprietatea unor firme care vor sa FACA PROFIT asta nu ne ceva rau in sine, cand cumpar paine de la cuptoru de vizavi mi se pare firesc sa dau banul, la fel cum firma la care lucrez nu este organizatie de binefacere, ci proiecteaza, fabrica si vinde echipamente de telecomunicatii, desigur pe bani, dar in domeniul sanatatii si mai ales al asistentei de urgenta, lucrurile au un aspect diferit!
*From:* dan G <mailto:d...@ghiocel.com>
*Sent:* Wednesday, January 11, 2012 3:22 AM
*Subject:* Re: [protest-ro] Re: NU BAGAM ACOLO salvarea - ca o stricam pe fomistii aia! Mishto! Tocmai intrebam mai deunazi daca mai aveti ceva de vandut la straini!
Se pare ca da!
Cred ca si turcii pe vremuri se mirau de unde poate scoate Romania atatea pesches, an dupa an!
Dan G
On 1/10/2012 1:38 PM, Ionas Adrian wrote:

CE PREVEDE NOUA LEGE:

Patrimonul URGENTEI-112 VA AJUNGE PE MAINILE PRIVATIILOR!!!
Companiile olandeze,franceze care vor detine CASELE DE ASIGURARI vor deveni proprietarii ambulantelor cumparate de natiunea romana.

LA FEL – SPITALELE, CU TOT CU ECHIPAMENTE, ISI VOR SCHIMBA PROPRIETARUL.Raspunde prin e-mail lui