Hi steve,

Have a look here: https://lists.gt.net/qmail/users/50317

There's an environment variable "SENDER" that needs to be set.

Eric


On 7/31/2017 8:48 AM, Steve Linberg wrote:
I run an ezmlm mailing list for a friend, which has always worked fine. The list is moderated and today the moderator tried to send a message to the list, but the moderator confirmation message didn’t reach her because her mail server blocked it (I checked and am not on any RBL lists, so have asked the ISP to investigate).

Meanwhile, I tried to push the message awaiting moderation via the instructions from the ezmlm FAQ. ezmlm-accept dies with a segfault. When I try to run ezmlm-send directly, which ezmlm-accept does, again the segfault:

segfault at 0 ip 00000000004093d0 sp 00007ffe72c0e2e8 error 4 in ezmlm-send[400000+e000]

The command line is (with LISTDIR replacing the name of the vpopmail directory):

/usr/bin/ezmlm-send LISTDIR < LISTDIR/mod/pending/1501468655.5150

I’ve also done it with fully-qualified paths for LISTDIR and it didn’t make any difference.

This is on centos 7, all packages and kernel/glibc/etc up to date. Everything else is working normally, no other signs of problems that I can see, nothing in /var/log/messages except the segfault line above. I reinstalled the ezmlm yum package to make sure no binaries were corrupted.

I haven’t a clue what to do, but I really need to get this message out. Once something hits a segfault, I’m pretty stuck. I’ve rebooted the server twice, also, which I hate doing; didn’t help.

Any ideas for either a fix or a workaround so I can get this message out?

Thanks.


--
Steve Linberg, Chief Goblin
Silicon Goblin Technologies
http://silicongoblin.com
Be kind.  Remember, everyone you meet is fighting a hard battle.


--
Eric Broch
White Horse Technical Consulting (WHTC)

Reply via email to