Yeah - may end up doing that. I have got a feeling that it's a bug though.
I'll wait until someone's had a chance to look at the full trace I posted.

On 26 April 2010 15:07, Kamil Markowicz <ka...@markowicz.net> wrote:

> Si,
>
> I know it's really not a solution, but I was having a ton of problems with
> A
> Small Orange shared hosts, and after spending the weekend e-mailing back
> and
> forth with their tech support, I simply went over to slicehost and
> purchased
> their smallest slice. For $20 / mo you get your own server and root access.
> I had Radiant running in no time, not to mention, I have an ability to
> change the configuration at any time without e-mailing anyone.
>
> I know it's more than shared hosting, but I just consider it an educational
> expense for now :-).
>
>
>
> On Mon, Apr 26, 2010 at 8:27 AM, Si Forster <m...@siforster.net> wrote:
>
> > I've tried this numerous times on different user accounts for a number of
> > dreamhost servers and they all fail the same way.
> >
> > Has anyone had a change to look into this problem?
> >
> > Si Forster
> >
> > On 26 April 2010 10:33, Si Forster <m...@siforster.net> wrote:
> >
> > > Hi all,
> > >
> > > I'm now on one of the newest dreamhost servers, and I've done the whole
> > > setup of radiant from scratch following these instructions:
> > >
> > >
> http://wiki.github.com/radiant/radiant/installing-on-dreamhost-using-ssh
> > >
> > > Up to the point of going onto the edge.
> > >
> > > rake radiant:freeze:edge
> > > rake production db:bootstrap
> > >
> > > When I execute this I get the error:
> > >
> > >
> > > rake aborted!
> > > Object is not missing constant StandardTags!
> > >
> > > This seems to be a "proper" problem as opposed to my server being out
> of
> > > date.
> > >
> > > Any help would be greatly appreciated.
> > >
> > > Thanks!
> > >
> > > Si
> > >
> > >
> > > On 23 April 2010 16:00, Si Forster <m...@siforster.net> wrote:
> > >
> > >> [mountaindew]$ rake production db:bootstrap --trace
> > >>
> > >> full trace - http://gist.github.com/376618
> > >>
> > >> Thanks
> > >>
> > >>
> > >> On 23 April 2010 15:56, Jim Gay <j...@saturnflyer.com> wrote:
> > >>
> > >>> On Apr 23, 2010, at 10:45, Si Forster <m...@siforster.net> wrote:
> > >>>
> > >>> > I've uninstalled 1.1.0 and I know have 1.0.1.
> > >>> >
> > >>> > I am now getting the error:
> > >>> >
> > >>> > rake aborted!
> > >>> > Object is not missing constant StandardTags!
> > >>>
> > >>> That's strange. You are running the edge version, right?
> > >>>
> > >>> Can you paste the full error in a gist or pastie?
> > >>>
> > >>> >
> > >>> > p.s. Is it best practice to reply-to-all or individuals?
> > >>>
> > >>> Reply to the list address.
> > >>>
> > >>> >
> > >>> > On 23 April 2010 15:42, Jim Gay <j...@saturnflyer.com> wrote:
> > >>> > The bug with rack version 1.1.0 vs 1.0.1 actually comes from rails.
> > >>> > Typically I've just stuck with 1.0.1 and uninstalled 1.1.0
> > >>> >
> > >>> > Are you able to do that? Or perhaps bundle rack 1.0.1?
> > >>> >
> > >>> > -Jim
> > >>> >
> > >>> >
> > >>> > On Apr 23, 2010, at 10:23, Si Forster <m...@siforster.net> wrote:
> > >>> >
> > >>> > I'm using the edge release - 0.9+
> > >>> >
> > >>> > I'll give this 1.0.1 thing a try.
> > >>> >
> > >>> > Si
> > >>> >
> > >>> > On 23 April 2010 15:19, Kamil Markowicz <ka...@markowicz.info>
> > wrote:
> > >>> >
> > >>> > Assuming you're talking about Radiant 0.8.1; I had a similar
> problem
> > >>> > on A
> > >>> > Small Orange sharing host. You need to install Rack 1.0.1. Radiant
> > >>> > won't
> > >>> > work with 1.1.0 for some reason.
> > >>> >
> > >>> >
> > >>> > Kamil Markowicz
> > >>> >
> > >>> >
> > >>> > On Fri, Apr 23, 2010 at 9:15 AM, Si Forster <m...@siforster.net>
> > >>> > wrote:
> > >>> >
> > >>> > Hello,
> > >>> >
> > >>> > I am trying to run the edge version of radiant on Dreamhost.
> > >>> >
> > >>> > When running the command
> > >>> >
> > >>> > rake production db:bootstrap
> > >>> >
> > >>> > I get the following error:
> > >>> >
> > >>> > rake aborted!
> > >>> > RubyGem version error: rack(0.3.0 not ~> 1.0.1)
> > >>> >
> > >>> > However, gem list reports:
> > >>> >
> > >>> > rack (1.1.0, 1.0.0, 0.4.0, 0.3.0)
> > >>> >
> > >>> > Has anyone else experienced this problem and found a way round it
> on
> > >>> > dreamhost?
> > >>> >
> > >>> > Thanks,
> > >>> >
> > >>> > Si Forster
> > >>> >
> > >>> _______________________________________________
> > >>> Radiant mailing list
> > >>> Post: Radiant@radiantcms.org
> > >>> Search: http://radiantcms.org/mailing-list/search/
> > >>> List Site: http://lists.radiantcms.org/mailman/listinfo/radiant
> > >>> Radiant: http://radiantcms.org
> > >>> Extensions: http://ext.radiantcms.org
> > >>>
> > >>
> > >>
> > >
> > _______________________________________________
> > Radiant mailing list
> > Post: Radiant@radiantcms.org
> > Search: http://radiantcms.org/mailing-list/search/
> > List Site: http://lists.radiantcms.org/mailman/listinfo/radiant
> > Radiant: http://radiantcms.org
> > Extensions: http://ext.radiantcms.org
> >
> _______________________________________________
> Radiant mailing list
> Post: Radiant@radiantcms.org
> Search: http://radiantcms.org/mailing-list/search/
> List Site: http://lists.radiantcms.org/mailman/listinfo/radiant
> Radiant: http://radiantcms.org
> Extensions: http://ext.radiantcms.org
>
_______________________________________________
Radiant mailing list
Post: Radiant@radiantcms.org
Search: http://radiantcms.org/mailing-list/search/
List Site: http://lists.radiantcms.org/mailman/listinfo/radiant
Radiant: http://radiantcms.org
Extensions: http://ext.radiantcms.org

Reply via email to