On Mon, Apr 26, 2010 at 4:12 PM, Si Forster <m...@siforster.net> wrote:
> There were no extensions installed. How do I set config.extensions =[] ? In
> the config file?

In the config/environment.rb, but if you have no extensions installed
then that won't do a thing.

What version of ruby are you running?

>
>
> On 26 April 2010 21:08, Jim Gay <j...@saturnflyer.com> wrote:
>
>> On Mon, Apr 26, 2010 at 10:15 AM, Si Forster <m...@siforster.net> wrote:
>> > Yeah - may end up doing that. I have got a feeling that it's a bug
>> though.
>> > I'll wait until someone's had a chance to look at the full trace I
>> posted.
>>
>> Do you have any extensions while you are trying to bootstrap?
>> Will it work if you set:
>> config.extensions = []
>>
>> >
>> > On 26 April 2010 15:07, Kamil Markowicz <ka...@markowicz.net> wrote:
>> >
>> >> Si,
>> >>
>> >> I know it's really not a solution, but I was having a ton of problems
>> with
>> >> A
>> >> Small Orange shared hosts, and after spending the weekend e-mailing back
>> >> and
>> >> forth with their tech support, I simply went over to slicehost and
>> >> purchased
>> >> their smallest slice. For $20 / mo you get your own server and root
>> access.
>> >> I had Radiant running in no time, not to mention, I have an ability to
>> >> change the configuration at any time without e-mailing anyone.
>> >>
>> >> I know it's more than shared hosting, but I just consider it an
>> educational
>> >> expense for now :-).
>> >>
>> >>
>> >>
>> >> On Mon, Apr 26, 2010 at 8:27 AM, Si Forster <m...@siforster.net> wrote:
>> >>
>> >> > I've tried this numerous times on different user accounts for a number
>> of
>> >> > dreamhost servers and they all fail the same way.
>> >> >
>> >> > Has anyone had a change to look into this problem?
>> >> >
>> >> > Si Forster
>> >> >
>> >> > On 26 April 2010 10:33, Si Forster <m...@siforster.net> wrote:
>> >> >
>> >> > > Hi all,
>> >> > >
>> >> > > I'm now on one of the newest dreamhost servers, and I've done the
>> whole
>> >> > > setup of radiant from scratch following these instructions:
>> >> > >
>> >> > >
>> >>
>> http://wiki.github.com/radiant/radiant/installing-on-dreamhost-using-ssh
>> >> > >
>> >> > > Up to the point of going onto the edge.
>> >> > >
>> >> > > rake radiant:freeze:edge
>> >> > > rake production db:bootstrap
>> >> > >
>> >> > > When I execute this I get the error:
>> >> > >
>> >> > >
>> >> > > rake aborted!
>> >> > > Object is not missing constant StandardTags!
>> >> > >
>> >> > > This seems to be a "proper" problem as opposed to my server being
>> out
>> >> of
>> >> > > date.
>> >> > >
>> >> > > Any help would be greatly appreciated.
>> >> > >
>> >> > > Thanks!
>> >> > >
>> >> > > Si
>> >> > >
>> >> > >
>> >> > > On 23 April 2010 16:00, Si Forster <m...@siforster.net> wrote:
>> >> > >
>> >> > >> [mountaindew]$ rake production db:bootstrap --trace
>> >> > >>
>> >> > >> full trace - http://gist.github.com/376618
>> >> > >>
>> >> > >> Thanks
>> >> > >>
>> >> > >>
>> >> > >> On 23 April 2010 15:56, Jim Gay <j...@saturnflyer.com> wrote:
>> >> > >>
>> >> > >>> On Apr 23, 2010, at 10:45, Si Forster <m...@siforster.net> wrote:
>> >> > >>>
>> >> > >>> > I've uninstalled 1.1.0 and I know have 1.0.1.
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > I am now getting the error:
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > rake aborted!
>> >> > >>> > Object is not missing constant StandardTags!
>> >> > >>>
>> >> > >>> That's strange. You are running the edge version, right?
>> >> > >>>
>> >> > >>> Can you paste the full error in a gist or pastie?
>> >> > >>>
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > p.s. Is it best practice to reply-to-all or individuals?
>> >> > >>>
>> >> > >>> Reply to the list address.
>> >> > >>>
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > On 23 April 2010 15:42, Jim Gay <j...@saturnflyer.com> wrote:
>> >> > >>> > The bug with rack version 1.1.0 vs 1.0.1 actually comes from
>> rails.
>> >> > >>> > Typically I've just stuck with 1.0.1 and uninstalled 1.1.0
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > Are you able to do that? Or perhaps bundle rack 1.0.1?
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > -Jim
>> >> > >>> >
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > On Apr 23, 2010, at 10:23, Si Forster <m...@siforster.net>
>> wrote:
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > I'm using the edge release - 0.9+
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > I'll give this 1.0.1 thing a try.
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > Si
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > On 23 April 2010 15:19, Kamil Markowicz <ka...@markowicz.info>
>> >> > wrote:
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > Assuming you're talking about Radiant 0.8.1; I had a similar
>> >> problem
>> >> > >>> > on A
>> >> > >>> > Small Orange sharing host. You need to install Rack 1.0.1.
>> Radiant
>> >> > >>> > won't
>> >> > >>> > work with 1.1.0 for some reason.
>> >> > >>> >
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > Kamil Markowicz
>> >> > >>> >
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > On Fri, Apr 23, 2010 at 9:15 AM, Si Forster <m...@siforster.net
>> >
>> >> > >>> > wrote:
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > Hello,
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > I am trying to run the edge version of radiant on Dreamhost.
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > When running the command
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > rake production db:bootstrap
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > I get the following error:
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > rake aborted!
>> >> > >>> > RubyGem version error: rack(0.3.0 not ~> 1.0.1)
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > However, gem list reports:
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > rack (1.1.0, 1.0.0, 0.4.0, 0.3.0)
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > Has anyone else experienced this problem and found a way round
>> it
>> >> on
>> >> > >>> > dreamhost?
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > Thanks,
>> >> > >>> >
>> >> > >>> > Si Forster
>> >> > >>> >
>>
>> --
>> Jim Gay
>> http://www.saturnflyer.com
_______________________________________________
Radiant mailing list
Post: Radiant@radiantcms.org
Search: http://radiantcms.org/mailing-list/search/
List Site: http://lists.radiantcms.org/mailman/listinfo/radiant
Radiant: http://radiantcms.org
Extensions: http://ext.radiantcms.org

Reply via email to