bug filed number 680

On Oct 3, 10:51 am, "Christian Hammond" <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> Hi.
>
> Review Board's logging support is new and we've only gotten around to adding
> a few pieces of logging to the codebase. Authentication failures is not one
> of them yet (though patches are certainly welcome and will get it in
> sooner).
>
> For several things in settings, we display an error when the required
> modules aren't installed. We need to do this for the auth modules and
> haven't yet. If you'd like to file a bug on this it will help us track it
> for the release.
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - [EMAIL PROTECTED]
> VMware, Inc.
>
> On Thu, Oct 2, 2008 at 11:30 PM, InformatiQ <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
>
> > On Oct 1, 11:22 am, InformatiQ <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> > > i have installed latest revieboard code, it runs through apache
> > > mod_python on https
> > > I am trying to log in using ldap backend, but no luck
> > > so i have configure logging and when i look at the log file taht is
> > > all i get
>
> > > 2008-09-30 13:56:25,206 - INFO - Logging to /usr/local/lib/reviewboard-
> > > read-only/logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
> > > 2008-09-30 13:56:25,206 - INFO - Log file for Review Board v0.9
> > > 2008-09-30 13:57:19,302 - INFO - Reloading logging settings
> > > 2008-09-30 13:57:19,302 - INFO - Logging to /usr/local/lib/reviewboard-
> > > read-only/logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
> > > 2008-09-30 13:59:51,110 - INFO - Reloading logging settings
> > > 2008-09-30 13:59:51,110 - INFO - Logging to /usr/local/lib/reviewboard-
> > > read-only/logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
>
> > > and keeps repeating
> > > how can i get more meaningfull logs?
>
> > I have been trying to figure things out, so i started sniffing traffic
> > between my ldap host and reviewboard
> > i saw no traffic whatsoever, that was strange
> > then it hit me, i don't recall installing python-ldap !!!
> > installed it and now i see ldap traffic between both hosts
> > still ldap auth is not happening
> > what i can't figure out is why review board did not warn me about
> > python-ldap not being installed?
>
> > still no meaningfull logs
> > any hints on logging?
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to [EMAIL PROTECTED]
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to