Hi Pablo,

Does the htdocs/media/rb directory point to a valid location? If so, try
adding the following to the <Location> section for media:

    Options AllowSymLinks

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Fri, Jan 8, 2010 at 3:37 AM, pablo <pslua...@ubu.es> wrote:

> Hi there,
>
> I guess my question is pretty straightforward but I wasn't able to
> figure it out myself.
>
> I've just installed reviewboard following the instructions on the
> linux install guide. I'm using:
>
> - apache
> - mysql
> - mod_python
>
> The db is created but I can't run the site.
>
> If I look into the apache log at /var/log/apache2 I find:
>
>
> [Fri Jan 08 12:29:17 2010] [error] [client 127.0.0.2] Symbolic link
> not allowed or link target not accessible: /var/www/opentris
> kelion/htdocs/media/rb, referer: http://opentriskelion/dashboard
>
> At /etc/apache2/vhosts.d I've a reviewboard.conf file with the basic
> content (copied from the install)
> <VirtualHost *:80>
>        ServerName opentriskelion
>        DocumentRoot "/var/www/opentriskelion/htdocs"
>
>        # Error handlers
>        ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
>
>        # Serve django pages
>        <Location "/">
>                PythonPath "['/var/www/opentriskelion/conf'] +
> sys.path"
>                SetEnv DJANGO_SETTINGS_MODULE reviewboard.settings
>                SetEnv PYTHON_EGG_CACHE "/var/www/opentriskelion/tmp/
> egg_cache"
>                SetHandler mod_python
>                PythonHandler django.core.handlers.modpython
>                PythonAutoReload Off
>                PythonDebug On
>                # Used to run multiple mod_python sites in the same
> apache
>                PythonInterpreter reviewboard_opentriskelion
>        </Location>
>
>        # Serve static media without running it through mod_python
>        # (overrides the above)
>        <Location "/reviewboard/media">
>                SetHandler None
>        </Location>
>        <Location "/reviewboard/errordocs">
>                SetHandler None
>        </Location>
>
>        <Directory "/var/www/opentriskelion/htdocs">
>                AllowOverride All
>        </Directory>
>
>        # Alias static media requests to filesystem
>        Alias /reviewboard/media "/var/www/opentriskelion/htdocs/
> media"
>        Alias /reviewboard/errordocs "/var/www/opentriskelion/htdocs/
> errordocs"
> </VirtualHost>
>
> When I try to log in to my reviewboard I just get a 404 "page does not
> exist"
>
>
> I must be missing something pretty obvious.
>
> Any help will be appreciated.
>
> Thanks,
>
> pablo
>
>
>
>
>
> --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com>
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to