Sure, I'll send you the URL.  Thanks for looking into it.

-James

On Oct 19, 8:09 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> Hi James,
>
> That is indeed strange. Without seeing the URL, it's hard to say. Is this
> indeed a fully-qualified domain?
>
> Just as a sanity check, would you feel comfortable e-mailing me privately
> the full path?
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board -http://www.reviewboard.org
> VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
> On Tue, Oct 19, 2010 at 4:26 PM, James <jbaldass...@gmail.com> wrote:
> > Hi,
>
> > I seem to be having the same problem as is described in this post:
>
> >http://groups.google.com/group/reviewboard/browse_thread/thread/96cc5...
>
> > On the client (post-review) side I see this:
>
> > -------------------
>
> > Enter username and password for "Please Enter Your [DOMAIN] LDAP
> > Credentials" at reviewboard.domain.net
> > Username: user
> > Password:
> > >>> HTTP GETting /api/json/repositories/1/info/
> > >>> Got API Error 210 (HTTP code 200): There was an error fetching extended
> > information for this repository.
> > >>> Error data: {u'deprecated': {u'in_version': u'1.5'}, u'stat': u'fail',
> > u'err': {u'msg': u'There was an error fetching extended information for this
> > repository.', u'code': 210}}
> > >>> HTTP GETting /api/json/repositories/4/info/
> > >>> Got API Error 210 (HTTP code 200): There was an error fetching extended
> > information for this repository.
> > >>> Error data: {u'deprecated': {u'in_version': u'1.5'}, u'stat': u'fail',
> > u'err': {u'msg': u'There was an error fetching extended information for this
> > repository.', u'code': 210}}
> > >>> Attempting to create review request on
> >http://svn.domain.net/svn/repositories/repofor None
> > >>> HTTP POSTing to
> >http://reviewboard.domain.net/api/json/reviewrequests/new/:
> > {'repository_path': 'http://svn.domain.net/svn/repositories/repo'}
> > >>> Review request created
> > >>> Uploading diff, size: 18990
> > >>> HTTP POSTing to
> >http://reviewboard.domain.net/api/json/reviewrequests/31/diff/new/:
> > {'basedir': '/dir1/trunk'}
> > >>> Got API Error 105 (HTTP code 200): One or more fields had errors
> > >>> Error data: {u'fields': {u'path': [u"URL '
> >http://svn.domain.net/svn/repositories/repo/dir1/trunk/dir2/file.xml'is
> > malformed or the scheme or host or path is missing"]}, u'stat': u'fail',
> > u'err': {u'msg': u'One or more fields had errors', u'code': 105},
> > u'deprecated': {u'in_version': u'1.5'}}
>
> > Error uploading diff
>
> > The generated diff file was empty. This usually means no files were
> > modified in this change.
>
> > -------------------
>
> > On the server side i see this:
>
> > -------------------
>
> > 2010-10-19 19:07:20,764 - DEBUG - DiffParser.parse: Beginning parse of
> > diff, size = 18990
> > 2010-10-19 19:07:20,766 - DEBUG - DiffParser.parse: Finished parsing
> > diff.
> > 2010-10-19 19:07:20,767 - ERROR - Error uploading new diff: URL
> > 'http://svn.domain.net/svn/repositories/repo/dir1/trunk/dir2/file.xml'
> > is malformed or the scheme or host or path is missing
> > Traceback (most recent call last):
> >  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/ReviewBoard-1.5-py2.4.egg/
> > reviewboard/webapi/json.py", line 1169, in new_diff
> >    request.FILES.get('parent_diff_path'))
> >  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/ReviewBoard-1.5-py2.4.egg/
> > reviewboard/reviews/forms.py", line 249, in create
> >    history)
> >  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/ReviewBoard-1.5-py2.4.egg/
> > reviewboard/diffviewer/forms.py", line 62, in create
> >    files = list(self._process_files(
> >  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/ReviewBoard-1.5-py2.4.egg/
> > reviewboard/diffviewer/forms.py", line 144, in _process_files
> >    if (revision != PRE_CREATION and
> >  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/ReviewBoard-1.5-py2.4.egg/
> > reviewboard/scmtools/core.py", line 68, in file_exists
> >    self.get_file(path, revision)
> >  File "/usr/lib/python2.4/site-packages/ReviewBoard-1.5-py2.4.egg/
> > reviewboard/scmtools/svn.py", line 144, in get_file
> >    raise SCMError(e)
> > SCMError: URL 'http://svn.domain.net/svn/repositories/repo/dir1/trunk/
> > dir2/file.xml<http://svn.domain.net/svn/repositories/repo/dir1/trunk/%0Adir2/file.xml>'
> > is malformed or the scheme or host or path is missing
>
> > -------------------
>
> > I didn't find much after googling around for a while.  Most of the
> > other people who encountered this error had spaces in their URLs or
> > something weird like that.  My URLs look correct/normal, so I don't
> > know what's causing this error.  Also, if I do svn info on that exact
> > URL (or open it in my browser), it works fine.  I did get one review
> > to actually post correctly (with an almost identical URL), so it has
> > worked at least once.  Does anyone have any ideas what might be wrong?
>
> > Thanks,
> > James
>
> > --
> > Want to help the Review Board project? Donate today at
> >http://www.reviewboard.org/donate/
> > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > To unsubscribe from this group, send email to
> > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com<reviewboard%2bunsubscr...@googlegroups.com>
> > For more options, visit this group at
> >http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to