Hey,

It occurs to me to ask whether there is a variable that corresponds
to the "Enable Search" checkbox, one that can be set in settings_local.py

I will poke about for it, but let me know if this is something obvious...

Thank you,

Chris

On Tue, Jun 14, 2011 at 4:30 PM, Christopher Hahn <xrz1...@gmail.com> wrote:
> Thanks Chris.
>
> Well, I did not have to....it was already installed.
>
> (my commands were to show this...I had to confirm, but it was there)
>
> Thanks again!
>
> Chris
>
> On Tue, Jun 14, 2011 at 2:54 PM, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> 
> wrote:
>> Did you reload your web server after installing pylucene?
>>
>> Christian
>>
>> --
>> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>>
>>
>> On Tue, Jun 14, 2011 at 12:09 PM, XRZ1138 <xrz1...@gmail.com> wrote:
>>>
>>> BTW, I am seeing a pylucene warning on my RB setting page:
>>> ==========================================================
>>> Enable search
>>>
>>> Provides a search field for quickly searching through review requests.
>>>
>>> PyLucene (with JCC) is required to enable search. See the
>>> documentation for instructions.
>>> ==========================================================
>>>
>>> Is this to mean that RB thinks that I do not have pylucene installed?
>>>
>>> I checked and it sure seems to have landed where python ought to find
>>> it:
>>> /usr/lib/python2.5/site-packages/lucene   (!).
>>>
>>> TIA!
>>>
>>> On Jun 14, 11:35 am, XRZ1138 <xrz1...@gmail.com> wrote:
>>> > Hello,
>>> >
>>> > I checked my server and pylucene is installed:
>>> > ===============================================
>>> > root@manager:/data2/ReviewBoard/conf# apt-get install pylucene
>>> > Reading package lists... Done
>>> > Building dependency tree
>>> > Reading state information... Done
>>> > pylucene is already the newest version.
>>> > ===============================================
>>> >
>>> > ...but I only see a "suppressed" Search section on my General Settings
>>> > webpage on the Review Board Administration webpage.
>>> >
>>> > The "Enable Search" checkbox cannot be selected at all.
>>> >
>>> > Is there some flag that I need to set outside the GUI?
>>> >
>>> > Thank you for the time.
>>> >
>>> > Chris
>>>
>>> --
>>> Want to help the Review Board project? Donate today at
>>> http://www.reviewboard.org/donate/
>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>> To unsubscribe from this group, send email to
>>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>>> For more options, visit this group at
>>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>
>> --
>> Want to help the Review Board project? Donate today at
>> http://www.reviewboard.org/donate/
>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>> To unsubscribe from this group, send email to
>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>> For more options, visit this group at
>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>
>
>
> --
> Realisant mon espoir, je me lance vers la gloire.
> Christopher Hahn == xrz1...@gmail.com
>



-- 
Realisant mon espoir, je me lance vers la gloire.
Christopher Hahn == xrz1...@gmail.com

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to