Thanks for the quick reply David.

Would the exception be recorded in the web server log? I checked
Reviewboard's logs but there was nothing there.

On Oct 26, 6:02 pm, David Trowbridge <trowb...@gmail.com> wrote:
> You'll have to check your web server logs for the full error, but my
> guess is that p4python is not correctly installed.
>
> -David
>
>
>
>
>
>
>
> On Tue, Oct 25, 2011 at 9:50 PM, thegreendroid <shreyasbhar...@gmail.com> 
> wrote:
> > Hi there,
>
> > I am trying to add a new Perforce repository in the Reviewboard Admin
> > dashboard and I get the following error (at the top of the page) -
>
> > "Please correct the error below.
> > DLL load failed: The specified module could not be found."
>
> > Can someone please point out what could be wrong?
>
> > Thanks.
>
> > --
> > Want to help the Review Board project? Donate today 
> > athttp://www.reviewboard.org/donate/
> > Happy user? Let us know athttp://www.reviewboard.org/users/
> > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> > To unsubscribe from this group, send email to 
> > reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> > For more options, visit this group 
> > athttp://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to