hi Chris,
Thanks for the responsitive and effective support! Our P4 server is based 
on ticket auth, I have changed to use the ticket string as passwd, now can 
move on. Thanks again!

On Wednesday, January 16, 2013 4:16:38 PM UTC+8, xiuru...@163.com wrote:
>
> hi Chris,
> Now I have got the RB installed, and web server is up.
>
> Meet strange issue in set up Performce repositories, in 
> Admin->Database->Add repository page, I have input as below:
> "Name" as my specific name,
> "Hosting service" as "None Custom Repository",
> "Repository type" as "Perforce",
> "Path" as our Perforce server path, 10.xx.xx.xx:3530,
> "Mirror path:" as blank
> "Username" as my Perforce account name
> "Password" as my Perforce pw
>
> Then click Save button, get Error:
> "
>
>     [P4#run] Errors during command execution( "p4 describe -s 1" ) 
> [Error]: 'Perforce password (P4PASSWD) invalid or unset.' 
>
> "
>
> I have installed p4 (command line client) under /usr/bin, and verified can 
> login to the server with command: p4 -u username -p 10.xx.xx.xx:3530 login 
> (password input is promted after this command)
>
> Could you suggest what is the issue there? thanks.
>
> BRs
> Jeff
>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en


Reply via email to