[rt-users] chart problem

2015-10-27 Thread wajdi
Hii all, I am a new user of request tracher 4.0.19. I installed it in ubuntu 14.04 and it work successfully but the problem is when I try to chart the search result I obtain an icon( despite that I make in my RT_SiteConfig.pm : set($DiasableGD, '0');). Please help me thanks

Re: [rt-users] Ticket Links missing post upgrade/conversion to Oracle 4.2.11.

2015-10-27 Thread Hummer, Greg
New tickets links, created post upgrade/conversion, are displayed correctly. It is only the old ticket links are not displaying correctly. Greg -Original Message- From: rt-users [mailto:rt-users-boun...@lists.bestpractical.com] On Behalf Of Maik Nergert Sent: Monday, October 26, 2015

Re: [rt-users] round-robin auto assignment?

2015-10-27 Thread Asif Iqbal
On Sat, Oct 24, 2015 at 12:44 AM, Asif Iqbal wrote: > > > On Fri, Oct 23, 2015 at 2:28 AM, Christian Loos > wrote: > >> Am 22.10.2015 um 22:21 schrieb Asif Iqbal: >> > # get the user list from the file >> > # this file has the list of users who will be

Re: [rt-users] round-robin auto assignment?

2015-10-27 Thread Christian Loos
Am 27.10.2015 um 16:57 schrieb Asif Iqbal: > anyone added a logic to not auto assign the ticket if it is created > during holiday or weekends? > > We are using Lifecycles to implement Due date based on business hours > using the SLA extension. But not sure how auto assign can take advantage > of

Re: [rt-users] rt-users Digest, Vol 139, Issue 23

2015-10-27 Thread Shea Alterio
I have a very newbie question. For whatever reason, RT4 either doesn't see or can't talk to FastCGI on either a Debian or FreeBSD setup. I've re-set it up a few different times but must be missing some step of the process. I have resorted to directly running rt-server with Starman, but after a

Re: [rt-users] rt-users Digest, Vol 139, Issue 23

2015-10-27 Thread Matt Zagrabelny
On Tue, Oct 27, 2015 at 11:06 AM, Shea Alterio wrote: > I have a very newbie question. For whatever reason, RT4 either doesn't see or > can't talk to FastCGI on either a Debian or FreeBSD setup. I've re-set it up > a few different times but must be missing some step of