Re: [ovirt-users] vdsm ssl errors

2016-10-11 Thread Gianluca Cecchi
Il 09/Ott/2016 09:51, "Oved Ourfali" ha scritto: > > Fixed in "Bug 1371515 - Exception on GetUserProfileQuery (unknown cause) : "The column name user_portal_vm_auto_login was not found in this ResultSet". > Please upgrade to latest 4.0. > Hello, updated to 4.0.4, I don't see

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-11 Thread Susinthiran Sithamparanathan
On Tue, Oct 11, 2016 at 9:42 AM, Simone Tiraboschi wrote: > > No, the issue is definitively there but I was trying to identify the root > cause. > Yes, hopefully we'll pretty soon. > > >> I've uploaded engine-setup logs to https://my.owndrive.com/index. >>

Re: [ovirt-users] Outreachy Hopeful

2016-10-11 Thread Yaniv Kaul
On Tue, Oct 11, 2016 at 5:38 PM, JonathanPosada < jonathanpos...@protonmail.com> wrote: > Hi all, > > My name is Jonathan Posada and I am a senior CS student at Cornell > University. For more about my background see my Linkedin here ( > https://www.linkedin.com/in/jonathan-posada-166aba96). > >

[ovirt-users] Storage Domain High Latency

2016-10-11 Thread Alan Griffiths
Hi, One of my hosts is periodically reporting high latency to a storage domain (FC). There is almost no load on the SAN so the issue must be either fault, mis-configuration or internal ovirt issue. Can anyone enlighten me on how ovirt/vdsm goes about calculating the storage latency? As I'm

Re: [ovirt-users] ovirt-shell show vm doesn't show all vm properties

2016-10-11 Thread Nathanaël Blanchet
It works like a charm thanks Le 11/10/2016 à 17:58, Juan Hernández a écrit : On 10/11/2016 03:47 PM, Nathanaël Blanchet wrote: Hi, since ovirt 4.0, I can't use "--all_content" combined with "show vm" anymore. The option si still available with the key tab, but when applying, ovirt-shell

Re: [ovirt-users] ovirt-shell show vm doesn't show all vm properties

2016-10-11 Thread Juan Hernández
On 10/11/2016 03:47 PM, Nathanaël Blanchet wrote: > Hi, > > since ovirt 4.0, I can't use "--all_content" combined with "show vm" > anymore. The option si still available with the key tab, but when > applying, ovirt-shell complains : option "--all_content" is not supported. > > I wrote some

Re: [ovirt-users] oVirt AD integration problems

2016-10-11 Thread cmc
Hi Ondra, > > Not really. aaa-ldap by default uses just simple bind, no gssapi. > If you have any problems with certificate I would suggest you to check if > you are using the correct one, correctly. More info for it can be > found here: > > >

[ovirt-users] Outreachy Hopeful

2016-10-11 Thread JonathanPosada
Hi all, My name is Jonathan Posada and I am a senior CS student at Cornell University. For more about my background see my Linkedin here (https://www.linkedin.com/in/jonathan-posada-166aba96). I'm interested in learning more about the cloud and topics such as containers and VMs which brought

Re: [ovirt-users] can't import vm from KVM host

2016-10-11 Thread Michal Skrivanek
> On 11 Oct 2016, at 16:01, Tomáš Golembiovský wrote: > > Hi, > > On Mon, 10 Oct 2016 12:21:47 +0200 (CEST) > Nelson Lameiras wrote: > >> hello michal, >> >> Yes, both paths are correct and working on the source host since the VM >>

Re: [ovirt-users] can't import vm from KVM host

2016-10-11 Thread Tomáš Golembiovský
Hi, On Mon, 10 Oct 2016 12:21:47 +0200 (CEST) Nelson Lameiras wrote: > hello michal, > > Yes, both paths are correct and working on the source host since the VM > starts and works correctly on source host. Nevertheless I have checked with > fdisk and mount

Re: [ovirt-users] ovirt-shell show vm doesn't show all vm properties

2016-10-11 Thread Nathanaël Blanchet
Hi, since ovirt 4.0, I can't use "--all_content" combined with "show vm" anymore. The option si still available with the key tab, but when applying, ovirt-shell complains : option "--all_content" is not supported. I wrote some script using the console-enabled option, how can I retrieve

Re: [ovirt-users] Replace Engine Self-Signed Certificate

2016-10-11 Thread Alan Griffiths
Thanks, it's working now. On 10 October 2016 at 20:32, Rogério Ceni Coelho < rogeriocenicoe...@gmail.com> wrote: > Take a look. Documentation imcomplete. > > https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1336838 > > > > Em seg, 10 de out de 2016 às 12:17, Alan Griffiths < >

Re: [ovirt-users] HA not working when killing one node

2016-10-11 Thread Felip Moll
Thank you very much, this is exactly the same case than me. With 'echo c >/proc/sysrq-trigger' it worked as expected. Let's see how the bug resolution evolves. Regards, Felip M -- Felip Moll Marquès Computer Science Engineer E-Mail - lip...@gmail.com WebPage - http://lipix.ciutadella.es

Re: [ovirt-users] HA not working when killing one node

2016-10-11 Thread Simone Tiraboschi
On Tue, Oct 11, 2016 at 11:28 AM, Felip Moll wrote: > Hello, > > I have latest version of ovirt 4 installed on a Centos 7, 2 hypervisor > nodes (rdkvm[1-2]) and 1 ovirt-engine node (rdhead1). > > GlusterFS is setup with 2 bricks on both rdkvm1 and rdkvm2. > > I have some vm's

[ovirt-users] HA not working when killing one node

2016-10-11 Thread Felip Moll
Hello, I have latest version of ovirt 4 installed on a Centos 7, 2 hypervisor nodes (rdkvm[1-2]) and 1 ovirt-engine node (rdhead1). GlusterFS is setup with 2 bricks on both rdkvm1 and rdkvm2. I have some vm's running on the infraestructure. I have HA enabled and ipmi is working. I manually

Re: [ovirt-users] can't import vm from KVM host

2016-10-11 Thread Michal Skrivanek
> On 10 Oct 2016, at 12:21, Nelson Lameiras > wrote: > > hello michal, > > Yes, both paths are correct and working on the source host since the VM > starts and works correctly on source host. Nevertheless I have checked with > fdisk and mount to assure that

Re: [ovirt-users] unsupported configuration: Unable to find security driver for model selinux

2016-10-11 Thread Michal Skrivanek
> On 11 Oct 2016, at 08:49, Николаев Алексей > wrote: > > Hi community! > > I have 4 hosts: 2 old servers and 2 new servers > I have this error trying to migrate VM from new host to old one. > > Oct 11 09:25:05 node69-06 journal: unsupported configuration:

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-11 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Oct 10, 2016 at 9:22 PM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > On Mon, Oct 10, 2016 at 11:40 AM, Simone Tiraboschi > wrote: > >> >> OK, the issue on the host is just here: >> MainThread::DEBUG::2016-10-10 11:18:34,169::brokerlink::282:: >>

Re: [ovirt-users] Migrating Hosted Engine Storage

2016-10-11 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Oct 10, 2016 at 6:39 PM, Maton, Brett wrote: > Hi, > > I was wondering how to move the Hosted Engine 'disk' to another storage > domain? > Live migration doesn't appear to be working, just left the disk in a > 'locked' state, the engine is currently up and

[ovirt-users] unsupported configuration: Unable to find security driver for model selinux

2016-10-11 Thread Николаев Алексей
Hi community! I have 4 hosts: 2 old servers and 2 new serversI have this error trying to migrate VM from new host to old one. Oct 11 09:25:05 node69-06 journal: unsupported configuration: Unable to find security driver for model selinuxOct 11 09:25:05 node69-06 journal: vdsm vm.Vm ERROR