Re: [Users] json parsing error when live migrating

2012-07-03 Thread Martin Kletzander
On 07/02/2012 05:03 PM, Nathanaël Blanchet wrote: hello, I have this error very often when live migrating from host A - host B libvirtError: erreur interne Unexpected JSON reply '{error: {class: JSONParsing, desc: Invalid JSON syntax, data: {}}}' I'm using stable 4.9.3 vdsm with ovirt

Re: [Users] json parsing error when live migrating

2012-07-03 Thread Martin Kletzander
creates qxl one as default. I've changed this on each concerned vms. Now live migration successes everytime. Hope it will be useful for people who will be in the same case. Le 03/07/2012 10:36, Martin Kletzander a écrit : On 07/02/2012 05:03 PM, Nathanaël Blanchet wrote: hello, I have

[Users] Setting up test nodes

2012-07-03 Thread Martin Kletzander
Hi everyone, TL;DR: how do I setup a software node (faqemu) with apps from source? I'm new to the oVirt world and coming from the lower layer, I must admin I feel kind of confused. I'm trying to create a lab with ovirt-engine (up and running), some ovirt-node (with sw qemu) and ovirt-node with

Re: [Users] Unable to run VM with Unable to create cgroup error message

2012-07-04 Thread Martin Kletzander
Sorry, I almost always forget the links :) [1] http://libvirt.org/logging.html Martin P.S.: don't hesitate to send other info and ask, I'd be happy to help, although I'm going away for week and a half. On 07/04/2012 10:12 AM, Martin Kletzander wrote: Hi, the only problem I could imagine

Re: [Users] Setting up test nodes

2012-07-04 Thread Martin Kletzander
On 07/04/2012 10:46 AM, Doron Fediuck wrote: On 03/07/12 21:27, Itamar Heim wrote: On 07/03/2012 03:48 PM, Martin Kletzander wrote: Hi everyone, TL;DR: how do I setup a software node (faqemu) with apps from source? - do you wnat to setup an ovirt-node, or just install vdsm on plain fedora

Re: [Users] Unable to run VM with Unable to create cgroup error message

2012-07-04 Thread Martin Kletzander
On 07/04/2012 02:36 PM, Andrew Cathrow wrote: - Original Message - From: Martin Kletzander mklet...@redhat.com To: xuejie chen xuejieche...@gmail.com Cc: users@ovirt.org Sent: Wednesday, July 4, 2012 4:12:07 AM Subject: Re: [Users] Unable to run VM with Unable to create cgroup

Re: [Users] Unable to run VM with ”opening backend ‘pyt’ failed”

2012-07-20 Thread Martin Kletzander
On 07/20/2012 10:20 AM, xuejie chen wrote: 2012/7/17 Martin Kletzander mklet...@redhat.com: On 07/17/2012 02:41 AM, Mark Wu wrote: On 07/16/2012 09:46 AM, xuejie chen wrote: source file=/rhev/data-center/2d7df94d-738d-4d7d-97a4-dd5027a4bf25/d3267b58-cbbd-4e6e-8685

Re: [Users] [User] why VM image owner change to root after stop the vm

2012-07-25 Thread Martin Kletzander
On 07/25/2012 10:36 AM, T-Sinjon wrote: Dear everyone: Description When i create a vm , the vm owner is vdsm:kvm(36:36) when i start a vm , the vm owner change to qemu:qemu(107:107) -rw-rw. 1 qemu qemu 107374182400 Jul 25 2012 d1e6b671-6b48-4964-9c56-22847e9b83df -rw-r--r--. 1

Re: [Users] [User] why VM image owner change to root after stop the vm

2012-07-30 Thread Martin Kletzander
0.0 0.1 0:01.34 libvirtd 1524 root 20 0 909m 17m 7164 S 0.0 0.1 0:01.30 libvirtd On 26 Jul, 2012, at 8:51 PM, Martin Kletzander wrote: On 07/26/2012 02:30 PM, Dan Kenigsberg wrote: On Thu, Jul 26, 2012 at 11:05:21AM +0800, T-Sinjon wrote: maybe it's a libvirt

Re: [Users] Failure to migrate from one host out of four

2012-08-02 Thread Martin Kletzander
On 08/02/2012 03:10 PM, Karli Sjöberg wrote: 2 aug 2012 kl. 15.05 skrev Martin Kletzander: Hi, Thanks for reporting this, I've found now where the problem is and it is in libvirt. However this issue is not easy to fix as it reveals more than just this one problem. The format

Re: [Users] Missing CPU features [CPU Name] [Wrong cpu identification]

2012-12-13 Thread Martin Kletzander
On 12/13/2012 01:14 PM, Pere G. Soria wrote: I added Host[gondor] to the oVirt Engine 3.1, after installing all packages. Host gondor moved to Non-Operational state as host does not meet the cluster's minimum CPU level. Missing CPU features : model_Nehalem This Box is a Intel(R) Xeon(TM)

Re: [Users] Missing CPU features [CPU Name] [Wrong cpu identification]

2012-12-13 Thread Martin Kletzander
On 12/13/2012 03:27 PM, Itamar Heim wrote: On 12/13/2012 02:55 PM, Martin Kletzander wrote: On 12/13/2012 01:14 PM, Pere G. Soria wrote: I added Host[gondor] to the oVirt Engine 3.1, after installing all packages. Host gondor moved to Non-Operational state as host does not meet

Re: [Users] VM migrations failing

2013-01-31 Thread Martin Kletzander
On 01/30/2013 08:40 PM, Dead Horse wrote: The nodes are EL6.3 based. Currently installed libvirt packages: libvirt-lock-sanlock-0.9.10-21.el6_3.8.x86_64 libvirt-cim-0.6.1-3.el6.x86_64 libvirt-0.9.10-21.el6_3.8.x86_64 libvirt-python-0.9.10-21.el6_3.8.x86_64

Re: [Users] VM migrations failing

2013-01-31 Thread Martin Kletzander
On 01/31/2013 10:25 AM, Dan Kenigsberg wrote: On Thu, Jan 31, 2013 at 09:43:44AM +0100, Martin Kletzander wrote: On 01/30/2013 08:40 PM, Dead Horse wrote: The nodes are EL6.3 based. Currently installed libvirt packages: libvirt-lock-sanlock-0.9.10-21.el6_3.8.x86_64 libvirt-cim-0.6.1-3.el6

Re: [Users] VM migrations failing

2013-02-01 Thread Martin Kletzander
On 02/01/2013 09:29 PM, Dead Horse wrote: To test further I loaded up two more identical servers with EL 6.3 and the same package versions originally indicated. The difference here is that I did not turn these into ovirt nodes. EG: installing VDSM. - All configurations were left at defaults

Re: [Users] ovirt reporting wrong cpu family

2013-02-19 Thread Martin Kletzander
On 02/16/2013 10:02 PM, Itamar Heim wrote: On 16/02/2013 22:46, Adrian Gibanel wrote: Yes, I know. I meant a workaround where the processor is detected as SandyBridge. Adrian - please provide libvirt version. Martin - can you please take a look? I'm not sure what kind of help I can give

Re: [Users] ovirt reporting wrong cpu family (2nd server)

2013-03-06 Thread Martin Kletzander
: Itamar Heim ih...@redhat.com, Jithin Raju rajuj...@gmail.com, Martin Kletzander mklet...@redhat.com Enviados: Sábado, 2 de Marzo 2013 17:21:43 Asunto: Re: [Users] ovirt reporting wrong cpu family (2nd server) This is another server which I have also problems with. I cannot select SandyBridge

Re: [Users] save to restart libvirtd ?

2013-04-15 Thread Martin Kletzander
On 04/15/2013 03:39 PM, Alex Leonhardt wrote: Hi, I believe it's save, but just wanted to re-check, is it save to restart libvirtd on a HV running ~40 VMs ? Hi, for libvirt questions, I'd rather use libvirt-us...@redhat.com, but for this particular one, I can confirm that libvirt is

Re: [Users] save to restart libvirtd ?

2013-04-16 Thread Martin Kletzander
it could have grown this big :\ There might be some memleaks, especially in older version. For this kind of stuff, I'd maybe use the libvir-list [1] Martin [1] http://www.redhat.com/mailman/listinfo/libvir-list Thanks Alex On 04/15/2013 04:12 PM, Martin Kletzander wrote: On 04/15/2013

Re: [Users] too much debugging in ovirt-node

2013-06-28 Thread Martin Kletzander
On 06/26/2013 07:47 PM, Winfried de Heiden wrote: Hi all, Using ovirt-node-iso-2.6.1-20120228.fc18.iso (2012 seems to be a typo, must be 2013?) is logging with too much debugging. Changing all theDEBUG to WARNOMG in /etc/vdsm/logger.conf and persist /etc/vdsm/logger.conf solved it for

Re: [Users] too much debugging in ovirt-node

2013-07-01 Thread Martin Kletzander
[1] https://bugzilla.redhat.com/920614 [2] http://gerrit.ovirt.org/#/c/13642/ 2013/6/28 Martin Kletzander mklet...@redhat.com On 06/26/2013 07:47 PM, Winfried de Heiden wrote: Hi all, Using ovirt-node-iso-2.6.1-20120228.fc18.iso (2012 seems to be a typo, must be 2013?) is logging

Re: [Users] oVirt 3.2 - Migration failed due to error: migrateerr

2013-07-29 Thread Martin Kletzander
On 07/27/2013 09:50 PM, Dan Kenigsberg wrote: On Fri, Jul 26, 2013 at 02:03:28PM -0400, Nicholas Kesick wrote: Date: Fri, 26 Jul 2013 05:52:44 +0300 From: ih...@redhat.com To: cybertimber2...@hotmail.com CC: dan...@redhat.com; users@ovirt.org Subject: Re: [Users] oVirt 3.2 - Migration failed

Re: [Users] oVirt 3.2 - Migration failed due to error: migrateerr

2013-07-30 Thread Martin Kletzander
On 07/29/2013 06:06 PM, Nicholas Kesick wrote: Date: Mon, 29 Jul 2013 09:56:30 +0200 From: mklet...@redhat.com To: dan...@redhat.com CC: cybertimber2...@hotmail.com; users@ovirt.org Subject: Re: [Users] oVirt 3.2 - Migration failed due to error: migrateerr On 07/27/2013 09:50 PM, Dan