Hi Dirk,

Connected my Mares Dive Link cable to my Sony Xperia XZ2 Compact (using a
USB-C OTG cable), and the USB Device Info app said the following:

Device Info
Device Path: /dev/bus/usb/001/002
Device Class: Use class information in the Interface Descriptors (0x0)
Vendor ID:  10c4
Vendor Name (reported):  Silicon Labs
Vendor Name (from DB):  Cygnal Integrated Products, Inc.
Product ID:  ea60
Product Name (reported):  CP2109 USB to UART Bridge Controller

Product Name (from DB):  not found

Additional Info
Interface #0
Class: Vendor Specific (0xff)
Endpoint: #0

Address        : 0x01 (00000001)
Number         : 1


Direction      : Outbound (0x0)
Type           : Bulk (0x2)
Poll Interval  : 0
Max Packet Size: 64
Attributes     : 000000010

Endpoint: #1


Address        : 0x82 (10000010)
Number         : 2
Direction      : Inbound (0x80)
Type           : Bulk (0x2)
Poll Interval  : 0
Max Packet Size: 64
Attributes     : 000000010


Note that the Subsurface App didn't automatically start when cable was
connected (but eg. the DiveMate app does if it is installed).

Best regards,
Thomas




fre 10 aug. 2018 kl 05:31 skrev Dirk Hohndel <d...@hohndel.org>:

> On Thu, Aug 09, 2018 at 10:00:48AM -0700, Dirk Hohndel wrote:
> > > > Oh, and I don't understand why you weren't asked to open
> Subsurface-mobile
> > > > when you plugged it in. Is there a typo in my code? Can you again
> send me
> > > > the data from USB Device Info for that cable?
> > >
> > > Device Info
> > > Device Path: /dev/bus/usb/001/002
> > > Device Class: Use class information in the Interface Descriptors (0x0)
> > > Vendor ID:  0403
> > > Vendor Name (reported):  FTDI
> > > Vendor Name (from DB):  Future Technology Devices International, Ltd
> > > Product ID:  6015
> >
> > So that's 1027/24597
> >
> > +    <usb-device vendor-id="1027" product-id="24597"/>
> >
> > Which is why I don't understand why the page didn't open...
>
> I looked through your log again. You were running .161 which should have
> exactly that line in it's device-filter.xml in the sources.
> But then I unpack the .apk and see that the device-filter.xml in there is
> the old one.
>
> ARG. android/res vs. android-mobile/res
>
> Fixed. I hope. New binary is up:
>
>
> http://subsurface-divelog.org/downloads/test/Subsurface-mobile-4.8.1.162-arm.apk
>
> /D
> _______________________________________________
> subsurface mailing list
> subsurface@subsurface-divelog.org
> http://lists.subsurface-divelog.org/cgi-bin/mailman/listinfo/subsurface
>
_______________________________________________
subsurface mailing list
subsurface@subsurface-divelog.org
http://lists.subsurface-divelog.org/cgi-bin/mailman/listinfo/subsurface

Reply via email to