Wow, today I have no more lags and pauses. I didn't change anything on
my computer. Weird!!


On Sep 16, 8:23 am, Ant <a...@zimage.comant> wrote:
> I also notice that during the pauses/lags, I see my Windows cursor have
> a hour glass.
>
> On 9/12/2009 8:29 PM PT, Ant typed:
>
>
>
> > Also, using older prefs.js files (make backups once in a while),
> > deleting cookies, more histories, etc.
>
> > On 9/12/2009 8:23 PM PT, Ant typed:
>
> >> Lately (since earlier today), I noticed mySeaMonkeyv1.1.18 seems
> >> laggier/taking longer to finish opening/rendering up Mail & Newsgroups
> >> (shows nothing on the right frame at first) and new browser windows
> >> (missing bookmarks in toolbar and blank page at first). It takes about
> >> 2-3 seconds long on my Intel 8200 quad-core system in my updated XP Pro.
> >> SP3 box!
>
> >> I narrowed down this to AdBlock Plus v1.0.2 extension. I did not have
> >> this problem with each separate scenario:
> >> 1. A brand newSeaMonkeyprofile.
> >> 2. Removed ABP extension (disabled ABP extension and filters still show
> >> thelags).
> >> 3. Unable to reproduce this on my Debian/Linux box. That box doesn't use
> >> IEview (already tried without it in Windows XP Pro. SP3 box).
>
> >> The only significant changes I recalled earlier was adding XP's files
> >> for complex script and right-to-left languages (including Thai) and
> >> reboot. I removed them and rebooted, but still have this problem. I
> >> already tried clearing caches, history, compacting e-mails and newsgroup
> >> posts, deleting XUL.mfl file, reinstallingSeaMonkeyv1.1.18 over the
> >> old one, etc.
>
> >> Does anyone know what's up? Thank you in advance. :)
_______________________________________________
support-seamonkey mailing list
support-seamonkey@lists.mozilla.org
https://lists.mozilla.org/listinfo/support-seamonkey

Reply via email to