Public bug reported:

I am head no sound from my headphone jack. Laptop speaker work fine.
Tried 2 different headphones and still no sound. pavucontrol can see my
headphone and I see the sound bar move but no sound comes out.

ProblemType: Bug
DistroRelease: Ubuntu 18.04
Package: alsa-base 1.0.25+dfsg-0ubuntu5
ProcVersionSignature: Ubuntu 4.15.0-30.32-generic 4.15.18
Uname: Linux 4.15.0-30-generic x86_64
NonfreeKernelModules: nvidia_modeset nvidia
ApportVersion: 2.20.9-0ubuntu7.2
Architecture: amd64
AudioDevicesInUse:
 USER        PID ACCESS COMMAND
 /dev/snd/pcmC1D0p:   hhernandez   2083 F...m pulseaudio
 /dev/snd/controlC1:  hhernandez   2083 F.... pulseaudio
 /dev/snd/controlC0:  hhernandez   2083 F.... pulseaudio
CurrentDesktop: MATE
Date: Fri Aug 10 07:59:09 2018
PackageArchitecture: all
SourcePackage: alsa-driver
Symptom: audio
Symptom_AlsaPlaybackTest: ALSA playback test through plughw:PCH failed
Symptom_Card: Built-in Audio - HDA Intel PCH
Symptom_DevicesInUse:
 USER        PID ACCESS COMMAND
 /dev/snd/controlC1:  hhernandez   2083 F.... pulseaudio
 /dev/snd/controlC0:  hhernandez   2083 F.... pulseaudio
Symptom_Jack: Green Headphone Out, Front
Symptom_Type: No sound at all
Title: [Precision M4800, Realtek ALC3226, Green Headphone Out, Front] No sound 
at all
UpgradeStatus: No upgrade log present (probably fresh install)
dmi.bios.date: 05/19/2015
dmi.bios.vendor: Dell Inc.
dmi.bios.version: A14
dmi.board.name: 0V5GVY
dmi.board.vendor: Dell Inc.
dmi.board.version: A00
dmi.chassis.type: 9
dmi.chassis.vendor: Dell Inc.
dmi.modalias: 
dmi:bvnDellInc.:bvrA14:bd05/19/2015:svnDellInc.:pnPrecisionM4800:pvr01:rvnDellInc.:rn0V5GVY:rvrA00:cvnDellInc.:ct9:cvr:
dmi.product.name: Precision M4800
dmi.product.version: 01
dmi.sys.vendor: Dell Inc.

** Affects: alsa-driver (Ubuntu)
     Importance: Undecided
         Status: New


** Tags: amd64 apport-bug bionic

-- 
You received this bug notification because you are a member of Ubuntu
Bugs, which is subscribed to Ubuntu.
https://bugs.launchpad.net/bugs/1786495

Title:
  [Precision M4800, Realtek ALC3226, Green Headphone Out, Front] No
  sound at all

To manage notifications about this bug go to:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/alsa-driver/+bug/1786495/+subscriptions

-- 
ubuntu-bugs mailing list
ubuntu-bugs@lists.ubuntu.com
https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs

Reply via email to