When running the AllInOne installation ¨engine-setup --config-allinone=yes¨
the last step of my installation always fails. I freshly setup a fedora 18
box (minimal) and directly installed ovirt:

sudo yum localinstall
http://ovirt.org/releases/ovirt-release-fedora.noarch.rpm
sudo yum install ovirt-engine-setup-plugin-allinone
engine-setup --config-allinone=yes

I also tried with the nightly build which did not solve the issue for me.
Any idea how to fix this?

This is the end of my install log:

2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1965::root:: *** The following
params were used as user input:
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root::
override-httpd-config: yes
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: http-port: 80
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: https-port: 443
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: random-passwords: no
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: mac-range:
00:1A:4A:A8:02:00-00:1A:4A:A8:02:FF
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: host-fqdn:
localhost.localdomain
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: auth-pass: ********
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: org-name: localdomain
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: application-mode:
both
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: default-dc-type: NFS
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: db-remote-install:
local
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: db-host: localhost
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: db-local-pass:
********
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: nfs-mp:
/var/lib/exports/iso
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: iso-domain-name:
ISO_DOMAIN
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: config-nfs: yes
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: override-firewall:
None
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: config-allinone: yes
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: storage-path:
/var/lib/images
2013-03-26 20:28:07::DEBUG::engine-setup::1970::root:: superuser-pass:
********
2013-03-26 20:28:07::ERROR::engine-setup::2385::root:: Traceback (most
recent call last):
  File "/bin/engine-setup", line 2379, in <module>
    main(confFile)
  File "/bin/engine-setup", line 2162, in main
    runSequences()
  File "/bin/engine-setup", line 2085, in runSequences
    controller.runAllSequences()
  File "/usr/share/ovirt-engine/scripts/setup_controller.py", line 54, in
runAllSequences
    sequence.run()
  File "/usr/share/ovirt-engine/scripts/setup_sequences.py", line 154, in
run
    step.run()
  File "/usr/share/ovirt-engine/scripts/setup_sequences.py", line 60, in run
    function()
  File "/usr/share/ovirt-engine/scripts/plugins/all_in_one_100.py", line
300, in waitForHostUp
    utils.retry(isHostUp, tries=120, timeout=600, sleep=5)
  File "/usr/share/ovirt-engine/scripts/common_utils.py", line 1009, in
retry
    raise e
RetryFailException: Error: Host was found in a 'Failed' state. Please check
engine and bootstrap installation logs.


_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to