engine-setup --otopi-environment="OVESETUP_CONFIG/ isoDomainExists=bool:False"

service ovirt-engine restart

 

This should stop the engine from telling you it already exists, and you should 
be able to add it from the UI

 

I have launched the engine setup 10+ times in the last 6 months and I have not 
encountered this issue. If someone more knowledgeable than me wants to set in, 
feel free

 

Donny D

 

From: Will K [mailto:yetanotherw...@yahoo.com] 
Sent: Wednesday, January 14, 2015 11:28 AM
To: Donny Davis; users@ovirt.org
Subject: Re: [ovirt-users] Hosted-engine ISO domain

 

Hi Donny,

 

[environment:default]
OVESETUP_CORE/generatedByVersion=str:3.5.0.1
OVESETUP_CONFIG/firewallManager=none:None
OVESETUP_CONFIG/fqdn=str:ld4ovirt1.<masked domainname>
OVESETUP_ENGINE_CORE/enable=bool:True
OVESETUP_SYSTEM/nfsConfigEnabled_legacyInPostInstall=bool:False
OVESETUP_CONFIG/isoDomainMountPoint=str:/export/ISO
OVESETUP_CONFIG/isoDomainSdUuid=str:99e87801-e2d6-4c73-8980-aca4d3ff4a56
OVESETUP_CONFIG/isoDomainName=str:ISO_DOMAIN
OVESETUP_CONFIG/isoDomainStorageDir=str:/export/ISO/99e87801-e2d6-4c73-8980-aca4d3ff4a56/images/11111111-1111-1111-1111-111111111111
OVESETUP_CONFIG/isoDomainExists=bool:True
OVESETUP_APACHE/configured=bool:True
OVESETUP_CONFIG/websocketProxyConfig=bool:True

 

I do have the isoDomainStorageDir.

 

[root@ld4ovirt1 images]# ls -l 
/export/ISO/99e87801-e2d6-4c73-8980-aca4d3ff4a56/images/
total 4
drwxr-xr-x 2 vdsm kvm 4096 Jan 14 17:16 11111111-1111-1111-1111-111111111111

[root@ld4ovirt1 images]# cd 11111111-1111-1111-1111-111111111111
[root@ld4ovirt1 11111111-1111-1111-1111-111111111111]# ls -l
total 0

 

 

 

_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to