Hi,
still unable to get my system up with my VMs. Inside the web UI i can see a
warning at the bottom: Host hosted_engine_1 is non responsive.
When i try o activate master data domain NFS01, i get :Error while
executing action: Cannot activate Storage. There is no active Host in the
Data Center.
The Data Center tab shows "VDSM hosted_engine_1 command failed: Message
timeout which can be caused by communication issues" at the bottom.
I can't see why the host isn't active in the engine-vm.
Any help appreciated.Thanks.




On Mon, Oct 17, 2016 at 5:00 PM, Susinthiran Sithamparanathan <
chesu...@gmail.com> wrote:

> Now after a long time i got the prompt to login.
> What i see is that things are still down and unable to activate anything.
> I see
> [image: Inline image 1]
> This host is in non responding state. Try to Activate it; If the problem
> persists, switch Host to Maintenance mode and try to reinstall it.
>
>
> On Mon, Oct 17, 2016 at 4:51 PM, Susinthiran Sithamparanathan <
> chesu...@gmail.com> wrote:
>
>> Thanks.Savior at https://www.mail-archive.com/u
>> s...@ovirt.org/msg33874.html.
>> When i logged into the web UI, i couldn't bring up storage, datacenter,
>> cluster, everything was down.
>> I restarted the host and now when i enter admin portal, it spins for
>> ever. Seems to be some SSL communciation issues:
>> https://paste.fedoraproject.org/453944/76715737/
>> Any hints are appreciated!
>>
>>
>>
>> On Mon, Oct 17, 2016 at 4:15 PM, Simone Tiraboschi <stira...@redhat.com>
>> wrote:
>>
>>>
>>>
>>> On Mon, Oct 17, 2016 at 3:48 PM, Susinthiran Sithamparanathan <
>>> chesu...@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> Got the engine up finally :)
>>>> But now met with The client is not authorized to request an
>>>> authorization. It's required to access the system using FQDN. It worked
>>>> fine prior to upgrade!
>>>>
>>>
>>> This is a new feature of 4.0; you cannot login anymore with the IP
>>> address if the cert has been signed for an fqdn.
>>>
>>>
>>>> Found https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1351217, but not
>>>> sure if i have FQDN case issues.
>>>> Any idea how to fix this?
>>>>
>>>> On Mon, Oct 17, 2016 at 3:33 PM, Susinthiran Sithamparanathan <
>>>> chesu...@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>>> Analyzed the log to find out that the problem was in the creation of
>>>>> the certs with openssl (missing distinguished name in config). And
>>>>> /etc/pki/ovirt-engine/{cacert,openssl}.conf were empty!
>>>>> That lead me to:
>>>>> yum provides  /etc/pki/ovirt-engine/{cacert,openssl}.conf
>>>>> yum remove  ovirt-engine-backend
>>>>> yum install ovirt-engine-backend ovirt-engine  ovirt-engine-dashboard
>>>>> ovirt-engine-setup ovirt-engine-tools  ovirt-engine-userportal
>>>>> ovirt-engine-webadmin-portal  ovirt-engine-restapi  ovirt-engine-dashboard
>>>>>
>>>>> Now i was able to successfully run engine-setup and exit maintenance
>>>>> mode on the host. Let's see how things unfold within a 30 min. Will keep
>>>>> you updated!
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Mon, Oct 17, 2016 at 3:14 PM, Susinthiran Sithamparanathan <
>>>>> chesu...@gmail.com> wrote:
>>>>>
>>>>>> Hi,
>>>>>> i tried that and ended up with : https://paste.fedoraproject.or
>>>>>> g/453892/71003314/  :(
>>>>>> Log ovirt-engine-setup-20161017150800-drmayj.log uploaded to
>>>>>> https://my.owndrive.com/index.php/s/3Dcyho9bqo7oZs8?path=%2Fengine-vm
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Mon, Oct 17, 2016 at 11:54 AM, Simone Tiraboschi <
>>>>>> stira...@redhat.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Mon, Oct 17, 2016 at 9:55 AM, Susinthiran Sithamparanathan <
>>>>>>> chesu...@gmail.com> wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> Hi guys,
>>>>>>>> let me know if there anything else you need for further debugging
>>>>>>>> purpose.
>>>>>>>> Thanks!
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> Can you please try reinstalling all the oVirt rpms on the engine VM
>>>>>>> and re-executing engine-setup there?
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Thu, Oct 13, 2016 at 7:53 PM, Susinthiran Sithamparanathan <
>>>>>>>> chesu...@gmail.com> wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>> On Thu, Oct 13, 2016 at 3:23 PM, Yedidyah Bar David <
>>>>>>>>> d...@redhat.com> wrote:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> OK. Can you please attach the output of:
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> grep MANUAL /etc/ovirt-engine/engine.conf.d/*.conf
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>  [root@ovirt01 ~]# grep MANUAL /etc/ovirt-engine/engine.conf.
>>>>>>>>> d/*.conf
>>>>>>>>> [root@ovirt01 ~]# ssh 192.168.0.101
>>>>>>>>> root@192.168.0.101's password:
>>>>>>>>> Last login: Thu Oct 13 19:50:02 2016 from ovirt01
>>>>>>>>> [root@engine ~]# grep MANUAL /etc/ovirt-engine/engine.conf.
>>>>>>>>> d/*.conf
>>>>>>>>> [root@engine ~]#
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> I.e nothing found by grep for that search on the host and the
>>>>>>>>> engine-vm.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> --
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Susinthiran Sithamparanathan
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> --
>>>>>>>>
>>>>>>>> Susinthiran Sithamparanathan
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> --
>>>>>>
>>>>>> Susinthiran Sithamparanathan
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>>
>>>>> Susinthiran Sithamparanathan
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>>
>>>> Susinthiran Sithamparanathan
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>>
>> Susinthiran Sithamparanathan
>>
>
>
>
> --
>
> Susinthiran Sithamparanathan
>



-- 

Susinthiran Sithamparanathan
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to