Hi,

On Wed, January 17, 2018 11:13 am, Pavel Novotny wrote:
>
> On 16.1.2018 21:05, Derek Atkins wrote:
>> Hi,
>>
>> I upgraded from 4.0.6 to 4.1.8.  I had created a VM in 4.0.6 but had
>> never started it nor had I ever run it before I upgraded.  I then
>> upgraded to 4.1.8 (which went very smoothly), but then I tried to use
>> the Run Once function to boot up and attach an ISO Image.  However when
>> I select Run Once, then Boot Options, the "Attach CD" option is
>> unchecked and wont let me select it like I could in 4.0.6.  If I try to
>> select the checkbox I see the popup flash but the box remains unchecked.
>
> Hi Derek,
>
> this reminds me UX bug https://bugzilla.redhat.com/1516311
> It has been filed for 4.2, but it affects also 4.1.x.
> It happens when the browser window width is less than approx. 1200 px,
> if it is your case.

Interesting.  Yes, xwininfo reports a geometry of 1105x883 for my browser
window.

What an interesting bug.  Why would it assume it's a mobile view?  and
even if it IS a mobile view, why disable the functionality?

At least the Edit dialog still works, but it's still annoying.

I've added myself to that bug.

Thanks,

> -Pavel

-derek

>>
>> Is this a bug/regression in 4.1.8?
>>
>> I did clear my browser cache thinking that might be it, but no, that
>> didn't help.
>>
>> The only thing I could do was Edit the VM, go to Boot options, select it
>> there (which I could do) and then choose the ISO.  THEN I could run it
>> with the CD attached.
>>
>> Thanks,
>>
>> -derek
>
>


-- 
       Derek Atkins                 617-623-3745
       de...@ihtfp.com             www.ihtfp.com
       Computer and Internet Security Consultant

_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to