Hi Marius,

I just created a new databse in MySQL and imported the 1.8-M1.xar and
now the conversion works.
Any idea, how to import my other stuff from the other database? Can I
somehow select, what to export from my former database, when using the
export tool from the administration section? I used on the old databse
the 1.7.xar, when importing the standard content and later on used the
1.8M1 with the same databse, what might be, what you said about
"having upgraded". Any preferred way to do my migration now correctly
to have everything in a correct state? Thanx, for your suggestion.

Cheers,
Sebastian

On Wed, Jan 28, 2009 at 5:58 PM, Vincent Massol <vinc...@massol.net> wrote:
>
> On Jan 28, 2009, at 5:52 PM, Sebastian Kannengiesser wrote:
>
>> Hi Marius,
>>
>> I'm using Firefox 3.0.5 and just tested it with IE6. It is not working
>> in either browser, both with any popup blockers disabled.
>> Could it be I'm missing something in xwiki.cfg. BTW, XWiki/1.0 syntax
>> appears twice in my syntax selection list.
>>
>> My xwiki.cfg line concernign available syntaxes looks as follows:
>>
>> xwiki.rendering.syntaxes = xwiki/1.0, xwiki/2.0, mediawiki/1.0
>>
>> Any ideas?
>
> It seems you might be using XE 1.7.1 since we've fixed this problem in
> 1.8M1 I believe.
>
> -Vincent
>
>>
>>
>> Thanx,
>> Sebastian
>>
>> On Wed, Jan 28, 2009 at 5:22 PM, Marius Dumitru Florea
>> <mariusdumitru.flo...@xwiki.com> wrote:
>>> Sebastian Kannengiesser wrote:
>>>> Thanx Marius,
>>>>
>>>> but switching to Syntax 2.0 makes the section editing feature
>>>> completely inaccessible, as confirmed as a known issue by Vincent
>>>> some
>>>> days ago in that context.
>>>
>>> Sorry for that. There is still work to be done on XWiki 2.0 syntax
>>> and
>>> the new WYSIWYG, unfortunately.
>>>
>>>>
>>>> Furthermore, the conversion popup that Vincent mentioned does not
>>>> occur here, when switching the syntax field from 1.0 to 2.0. Am I
>>>> doing something wrong?
>>>
>>> Hmm, it should work.. You should be switching from within Wiki mode
>>> (I
>>> know the syntax combo is disabled in WYSIWYG mode) and the popup that
>>> asks you about the conversion should appear as you change the syntax
>>> from the combo. Maybe it's a browser issue. What browser are you
>>> using?
>>>
>>>>
>>>> Cheers,
>>>> Sebastian
>>>>
>>>> On Wed, Jan 28, 2009 at 10:52 AM, Marius Dumitru Florea
>>>> <mariusdumitru.flo...@xwiki.com> wrote:
>>>>> Sebastian Kannengiesser wrote:
>>>>>
>>>>>> I was using wysiwyg editor and syntax was set to 1.0
>>>>> That's the old WYSIWYG, enabled for XWiki 1.0 syntax. It has been
>>>>> deprecated. You can try the new one by switching to XWiki 2.0
>>>>> syntax.
>>>>>
>>>>> Thanks,
>>>>> Marius
>>>>>
>>>>>> On Wed, Jan 28, 2009 at 10:29 AM, Marius Dumitru Florea
>>>>>> <mariusdumitru.flo...@xwiki.com> wrote:
>>>>>>> Hi Sebastian,
>>>>>>>
>>>>>>> Which syntax are you using? XWiki 1.0 or XWiki 2.0?
>>>>>>> Which editor are you using? Wiki or WYSIWYG?
>>>>>>>
>>>>>>> Thanks,
>>>>>>> Marius
>>>>>>>
>>>>>>> Sebastian Kannengiesser wrote:
>>>>>>>> Hi guys,
>>>>>>>>
>>>>>>>> as mentioned in the subject, turning a section heading into a
>>>>>>>> link,
>>>>>>>> removes the section editing feature for the same section.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Cheers,
>>>>>>>> Sebastian
> _______________________________________________
> users mailing list
> users@xwiki.org
> http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
>
_______________________________________________
users mailing list
users@xwiki.org
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to