Hi all,

Thanks for your ideas.

I am using an old (SD but not HD) FF PCI card and non-HD recordings. So neither of the situations you described applies as far as I understan.

Some more background:
A lot of my recordings are done with VDR 1.6, but the symptom occurs both with old and new recordings. I currently dont have a HD device attached. I am running in a XEN-virualized Environment with PCI passthrough.

vVdr:~ # lspci -v
00:00.0 Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7146 (rev 01)
Subsystem: Technotrend Systemtechnik GmbH Siemens/Technotrend/Hauppauge DVB card rev1.3 or rev1.5
        Flags: bus master, medium devsel, latency 64, IRQ 16
        Memory at f7fff000 (32-bit, non-prefetchable) [size=512]
        Kernel driver in use: av7110

00:01.0 Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7146 (rev 01)
Subsystem: Technotrend Systemtechnik GmbH Technotrend/Hauppauge DVB card rev2.1
        Flags: bus master, medium devsel, latency 64, IRQ 18
        Memory at f7ffe000 (32-bit, non-prefetchable) [size=512]
        Kernel driver in use: av7110


Stefan

Am 27.08.2013 20:36, schrieb Tony Houghton:
This problem still exists with vdr-sxfe and HD recordings.

On Tue, 27 Aug 2013 11:28:24 -0700
VDR User <user....@gmail.com> wrote:

I believe that's a problem with the video decoder. I had the same problem
using vdpau with vdr-xine long ago but it was quickly fixed. When I started
testing vdr-softhddevice, the problem re-appeared. You can enable "CONFIG
+= -DH264_EOS_TRICKSPEED" in vdr-softhddevice/Makefile and it should work,
assuming you're using vdr-softhddevice & are using a recent git of it.


On Tue, Aug 27, 2013 at 9:51 AM, Stefan Schallenberg <in...@nafets.de>wrote:

Hi all,

I detected a strange behaviour in VDR 2.0.2:
When I replay a recording and press right for fast forwarding and after
some time press "up" to continue playing at this position vdr jumps back to
the position where I started the forwarding. I would expect it to continue
replay at the position where I forwarded to.

Is this a known bug or do I have to press other keys or is there a setting
to change it?
_______________________________________________
vdr mailing list
vdr@linuxtv.org
http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr


_______________________________________________
vdr mailing list
vdr@linuxtv.org
http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr

Reply via email to