Hello,

I am having troubles with all apps that relay on Xterm (especially MATLAB).

After hibernation mode, the Xterm is lost and therefore the open windows of
these apps are gone (without saving the workspace). This is very annoying
and seems to be new since I upgraded from OSX 10.6.8 to 10.9.5.

How can this be cured?

Thanks in advance,
Markus


MacbookPro 2011, 2.2 GHz, 16 GB RAM, 2TB SSD, running OSX 10.9.5 uptodate.

XQuartz 2.7.9.

$ pmset -g custom
Battery Power:
 lidwake              1
 standbydelay         1800
 standby              1
 ttyskeepawake        0
 hibernatemode        3
 gpuswitch            2
 hibernatefile        /var/vm/sleepimage
 displaysleep         2
 sleep                180
 acwake               0
 halfdim              1
 sms                  1
 lessbright           1
 disksleep            10
AC Power:
 lidwake              1
 standbydelay         4200
 standby              0
 ttyskeepawake        1
 hibernatemode        3
 gpuswitch            2
 hibernatefile        /var/vm/sleepimage
 womp                 1
 displaysleep         3
 networkoversleep     0
 sleep                20
 acwake               0
 halfdim              1
 sms                  1
 disksleep            10
 _______________________________________________
Do not post admin requests to the list. They will be ignored.
X11-users mailing list      (X11-users@lists.apple.com)
Help/Unsubscribe/Update your Subscription: 
https://lists.apple.com/mailman/options/x11-users/archive%40mail-archive.com

This email sent to arch...@mail-archive.com

Reply via email to