Hi
   It seems the log file did not come through.

1.    Are you seeing the same problem with ConVirt 1.1 as well ?
2.   The convirt-tool needs to be run on the managed server (the server you are 
going to manage using ConVirt)
3.    Did you follow the instructions to start ConVirt as per the following URL 
?
    (http://www.convirture.com/wiki/index.php?title=SSH_Setup)
4. output of the following commands
   # netstat -an | grep 800
   # iptables -nL | grep 800

/Jd
--- On Thu, 7/2/09, j.witvl...@mindef.nl <j.witvl...@mindef.nl> wrote:

From: j.witvl...@mindef.nl <j.witvl...@mindef.nl>
Subject: Re: [convirt-users] Agent authentication failed
To: xenman-users@lists.sourceforge.net
Cc: h...@a-domani.nl
Date: Thursday, July 2, 2009, 3:15 AM

 


________________________________

From: jd [mailto:jdsw2...@yahoo.com] 
Sent: Thursday, July 02, 2009 1:19 AM
To: xenman-users@lists.sourceforge.net; Witvliet, J,
CDC/IVENT/OPS/I&S/PLS/SMP/HRM/RP1
Cc: h...@a-domani.nl
Subject: Re: [convirt-users] Agent authentication failed


hi 
   could u please pass on the corresponding conivrt.log files for each
of the cases.
   I am assuming that the convirt-tool setup is run on the managed node,
right ?
  Also, while trying the agent authentication
     -- The while adding managed server, "use keys" check box is
checked.
    -- ConVirt is started from the shell after starting ssh-agent and
adding keys using ssh-add according to
(http://www.convirture.com/wiki/index.php?title=SSH_Setup)

  Btw, what version of Open SUSE are you running?  


Thanks
/Jd
       


    I'll try to answer your questions..
    We are only using XEN (both full and paravirtualized.
    All our DOM-0 are currently running openSUSE_11.0 (xen-3.2)
    (as soon as i sort out the changes starting the bridges, i'll
create XML-file for automagically creating dom-0's for openSUSE_11.1)
    DOM-U's are openSUSE_10.1, openSUSE_10.3, openSUSE_11.0
openSUSE_11.1, SLES_10, SLES_11
    convirt (0.9.6) is from: 
http://ftp5.gwdg.de/pub/opensuse/repositories/Virtualization:/Management
/
     
    This version doesn't have a convirt-tool, so i downloaded the
latest version.
    However, when i run it on my management-client convirture-tools
complains about missing a xen-kernel.
    As on the client no virtual machines are allowed to run, there's
no point of having a xen-kernel there.
    My client should only handle remote servers... (As depicted in
"getting started guide, page 9)
     
    Hope the logfile makes any sense to you..
     
    Kind regards, Hans


______________________________________________________________________
Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet 
de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is toegezonden, wordt u 
verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat 
aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband 
houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

This message may contain information that is not intended for you. If you are 
not the addressee or if this message was sent to you by mistake, you are 
requested to inform the sender and delete the message. The State accepts no 
liability for damage of any kind resulting from the risks inherent in the 
electronic transmission of messages.

-----Inline Attachment Follows-----

------------------------------------------------------------------------------

-----Inline Attachment Follows-----

_______________________________________________
XenMan-Users mailing list
XenMan-Users@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/xenman-users



      
------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
XenMan-Users mailing list
XenMan-Users@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/xenman-users

Reply via email to