hi,

I have a few databases being served out of a zeo. I restarted them in a routine operation and now I can't restart due to the following error


Any idea on how to fix this?


2008-03-10 06:29:12 ERROR ZODB.Connection Couldn't load state for 0x01

Traceback (most recent call last):
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/Zope2/Startup/run.py", line 56, in ?
    run()
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/Zope2/Startup/run.py", line 21, in run
    starter.prepare()
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/Zope2/Startup/__init__.py", line 102, in prepare
    self.startZope()
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/Zope2/Startup/__init__.py", line 278, in startZope
    Zope2.startup()
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/Zope2/__init__.py", line 47, in startup
    _startup()
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/Zope2/App/startup.py", line 102, in startup
    OFS.Application.initialize(application)
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/OFS/Application.py", line 309, in initialize
    initializer.initialize()
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/OFS/Application.py", line 330, in initialize
    self.install_cp_and_products()
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/OFS/Application.py", line 350, in install_cp_and_products
    app._setObject('Control_Panel', cpl)
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/ZODB/Connection.py", line 761, in setstate
    self._setstate(obj)
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/ZODB/Connection.py", line 819, in _setstate
    self._reader.setGhostState(obj, p)
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/ZODB/serialize.py", line 604, in setGhostState
    state = self.getState(pickle)
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/ZODB/serialize.py", line 597, in getState
    return unpickler.load()
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/ZODB/serialize.py", line 479, in _persistent_load
    return self.loaders[reference_type](self, *args)
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/ZODB/serialize.py", line 540, in load_multi_oid
    conn = self._conn.get_connection(database_name)
File "/home/zope/thebe/parts/zope2/lib/python/ZODB/Connection.py", line 328, in get_connection
    new_con = self._db.databases[database_name].open(
KeyError: 'edb'

_______________________________________________
For more information about ZODB, see the ZODB Wiki:
http://www.zope.org/Wikis/ZODB/

ZODB-Dev mailing list  -  ZODB-Dev@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zodb-dev

Reply via email to