I've got no suggestions.  Is it broken in the 2.7 branch at the moment?

On Fri, 2004-05-14 at 17:24, Andreas Jung wrote:
> No, this happened during the standard Zope startup.
> 
> Andreas
> 
> --On Freitag, 14. Mai 2004 13:25 Uhr -0400 Chris McDonough 
> <[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> 
> > Sounds like its using the "default" configuration (which means
> > Zope.configure never got called).  I assume it works during normal
> > startup, just not during unit tests?
> >
> > On Fri, 2004-05-14 at 13:09, Andreas Jung wrote:
> >> During the product registration the ZReST product is imported. on the
> >> module level
> >> it contains
> >>
> >>    default_output_encoding = getConfiguration().rest_output_encoding or
> >> default_enc
> >>
> >> I would inspect that at this point the configuration from zope.conf has
> >> been read and
> >> rest_output_encoding should be available but instead the following
> >> AttributeError
> >> occurs. Any ideas why?
> >>
> >>
> >> Traceback (most recent call last):
> >>   File "test.py", line 490, in get_suite
> >>     mod = package_import(modname)
> >>   File "test.py", line 464, in package_import
> >>     mod = __import__(modname)
> >>   File
> >> "/home/chrism/opt/tests/sandbox/Zope/lib/python/AccessControl/tests/test
> >> UserFolder.py",  line 24, in ?
> >>     Zope.startup()
> >>   File
> >>   "/home/chrism/opt/tests/sandbox/Zope/lib/python/Zope/__init__.py",
> >> line 46, in startup
> >>     _startup()
> >>   File
> >> "/home/chrism/opt/tests/sandbox/Zope/lib/python/Zope/App/startup.py",
> >> line  45, in startup
> >>     OFS.Application.import_products()
> >>   File
> >>   "/home/chrism/opt/tests/sandbox/Zope/lib/python/OFS/Application.py",
> >> line 631, in import_products
> >>     import_product(product_dir, product_name, raise_exc=debug_mode)
> >>   File
> >>   "/home/chrism/opt/tests/sandbox/Zope/lib/python/OFS/Application.py",
> >> line 654, in import_product
> >>     product=__import__(pname, global_dict, global_dict, silly)
> >>   File
> >> "/home/chrism/opt/tests/sandbox/Zope/lib/python/Products/ZReST/__init__.
> >> py",  line 7, in ?
> >>     import ZReST
> >>   File
> >> "/home/chrism/opt/tests/sandbox/Zope/lib/python/Products/ZReST/ZReST.py"
> >> ,  line 27, in ?
> >>     default_output_encoding = getConfiguration().rest_output_encoding or
> >> default_enc
> >> AttributeError: DefaultConfiguration instance has no attribute
> >> 'rest_output_encoding'
> >>
> >> Andreas
> 
> 


_______________________________________________
Zope-Dev maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev
**  No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope )

Reply via email to