On Wed, 2008-01-30 at 12:06 -0500, Jens Vagelpohl wrote:
> 
> On Jan 30, 2008, at 17:39 , Mark Phillips wrote:
> > I figured out where the plugins are - acl_users for my plone site,
> not
> > the root level acl_users, right?
> 
> Plone has the annoying habit of replacing the root user folder as 
> well, so it might be helpful to look there as well.

They are the same
> 
> 
> > I then removed Unauthorized from the swallowed exceptions, and added
> > verbose-security to zope.conf. I then tried to login, and no error
> > messages.
> >
> > I am reading the "How to debug Plone" using pdb, but I don't know 
> > where
> > to start with a break point. I don't know the process for login in
> > plone/zope. Any tutorials on that? I couldn't find any.
> 
> I can't say much about Plone, but in many cases you can "follow the 
> code" by looking at the source of that login page. From there you see 
> where it posts to, and what code is invoked to check credentials, or 
> which conditions must be met for the login page to be shown again,
> etc.
> 
> You may find more helpful answers by asking on a Plone-specific list, 
> by the way.

I have, but no response......

Thanks for your help!!

Mark
> 
> jens
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> Zope-PAS mailing list
> Zope-PAS@zope.org
> http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-pas
> 
> 
_______________________________________________
Zope-PAS mailing list
Zope-PAS@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-pas

Reply via email to