thanks for your answers,
I'm trying to investigate on this problem,
because the same thing appears on z.a.file.file.

I've not yet found why, but self.request.form is empty for certain files, not only images.

Christophe

Darryl Cousins a écrit :
Hey,

On Sun, 2007-05-20 at 11:19 +0200, Christophe Combelles wrote:
actually not. :(

Pity, it seemed like such an easy answer. I've never struck the problem
of only some files uploading.

I have a small set of jpg images coming from different sources.
Only two of them can be uploaded. The other ones don't upload at all,
and validating the form just leads me again to the empty adding form.

If I upload one that can be uploaded, no further modification can be done,
and reuploading a different image does nothing, even if I shift-reload or use a different browser, or work on a new clean instance (without any added code)

You might want to take a look at z3c.widget.image for an alternate
widget.

Regards,
Darryl

Christophe

Darryl Cousins a écrit :
Hey,

On Sun, 2007-05-20 at 02:04 +0200, Christophe Combelles wrote:
Hi,

Is zope.app.file.Image functional ?
I'm trying to use it, but uploading or reuploading an image doesn't do anything excepted sometimes when I'm lucky. Is it maintained and tested?
(I'm on 3.3.1)
Yep, z.a.file.image is functional. My guess from your implied statement
that the problem is intermittent is that your browser may be loading a
cached image. Shift-[click refresh] may help.

Hope that does it. Regards,
Darryl

Christophe
_______________________________________________
Zope3-users mailing list
Zope3-users@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope3-users


_______________________________________________
Zope3-users mailing list
Zope3-users@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope3-users




_______________________________________________
Zope3-users mailing list
Zope3-users@zope.org
http://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope3-users

Reply via email to