---------- Original Message ----------------------------------
From: Norm LaDuke <[EMAIL PROTECTED]>
Date: Sat, 02 Dec 2000 19:17:50 -0600

>Can anyone out there tell me why anyone would use a product 
whose tutorial won't
>even run.  You guys are either INFINITELY more patient than I or 
you all have
>WAY too much time on your hands.  I'm about 7 hours into this 
thing and we do
>finally have zope up and running but of course the tutorial doesn't 
work.
>Requires you to put in an ID then blows up and goes no further.    
What a piece
>of garbage!!!!  (Does my frustration show??)
>
>
>_______________________________________________
>Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
>http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
>**   No cross posts or HTML encoding!  **
>(Related lists - 
> http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
> http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )
>
>


Digital creations offers commercial help. You are posting to a 
community of users here. Bashing the product we use because 
you are having problems is not going to get you help any faster. As 
well as posting such vague commens such as "The tutorial 
doesn't work" How exactly is it not working? When have you ever 
received an answer to a technical question without providing 
specifics? 

If this is a known issue with the tutorial, chances are someone 
else has found this out on this list and someone posted an 
answer or a fix already. Try searching this list before you post. 
There are many resources, as well as search interfaces for this 
list at www.zope.org/resources or /documentation

_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to