Can't say I have ever used it, only heard about it on this list.  Seems to me 
it's built into the latest releases.  Try looking at the source, may be 
something in the tests.py that'll give you some insight.

--
Jeffrey D Peterson
Webmaster
Crary Industries, Inc.
237 12th St NW
West Fargo, ND 58078
P: 701-499-5928
E: jeff.peter...@crary.com


> -----Original Message-----
> From: Brian Sullivan [mailto:briansulli...@gmail.com]
> Sent: Monday, October 18, 2010 3:46 PM
> To: Jeff Peterson
> Cc: Zope Users
> Subject: Re: [Zope] Asynchronous triggering of events
> 
> Clockserver seems to install -- can't find any docs on how to use it
> though. All the links for info at the download site appear to be dead.
> 
> Any idea where docs might be located?
> 
> On Mon, Oct 18, 2010 at 4:18 PM, Jeff Peterson
> <jeff.peter...@crary.com> wrote:
> > I'd start by looking at the logs to see what's failing, should be a
> traceback there somewhere.
> >
> > Other than that there is clockserver, but I am not sure that was/is
> available in the version you are using.
> >
> > --
> > Jeffrey D Peterson
> > Webmaster
> > Crary Industries, Inc.
> > 237 12th St NW
> > West Fargo, ND 58078
> > P: 701-499-5928
> > E: jeff.peter...@crary.com
> >
> >> -----Original Message-----
> >> From: zope-boun...@zope.org [mailto:zope-boun...@zope.org] On Behalf
> Of
> >> Brian Sullivan
> >> Sent: Monday, October 18, 2010 2:51 PM
> >> To: Zope Users
> >> Subject: [Zope] Asynchronous triggering of events
> >>
> >> I am back working with Zope 2.9.1 (yes I know it is long in the
> tooth
> >> but I am trying to avoid adding the pain of upgrading, having
> products
> >> fail and all the usually comes with upgrading if I can). I
> >>
> >>  am looking for a strategy to schedule and carry out tasks at
> periodic
> >> future dates.
> >>
> >> I had a look at Xron (http://www.zope.org/Members/lstaffor/Xron/)
> but
> >> it either doesn't seem to work with 2.9.1 (or I can't get it to
> work).
> >> I install it in the products directory but it doesn't show up in the
> >> product directory when Zope restarts and naturally none of the
> objects
> >> it is supposed to supply can be added. I haven't investigated what
> the
> >> problem is (and am not even totally sure how to go about it). Is
> there
> >> something isn't obvious that I might be missing?
> >>
> >> Barring getting it to work are there any other alternatives?
> >> _______________________________________________
> >> Zope maillist  -  z...@zope.org
> >> https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
> >> **   No cross posts or HTML encoding!  **
> >> (Related lists -
> >>  https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
> >>  https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )
> >
_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to