Not sure if this is the same thing but you can take a look at this as well: 
http://nullege.com/codes/show/src%40z%40o%40Zope2-2.12.12%40src%40ZServer%40tests%40test_clockserver.py/5/ZServer.ClockServer



--
Jeffrey D Peterson
Webmaster
Crary Industries, Inc.
237 12th St NW
West Fargo, ND 58078
P: 701-499-5928
E: jeff.peter...@crary.com


> -----Original Message-----
> From: Brian Sullivan [mailto:briansulli...@gmail.com]
> Sent: Monday, October 18, 2010 3:46 PM
> To: Jeff Peterson
> Cc: Zope Users
> Subject: Re: [Zope] Asynchronous triggering of events
> 
> Clockserver seems to install -- can't find any docs on how to use it
> though. All the links for info at the download site appear to be dead.
> 
> Any idea where docs might be located?
> 
> On Mon, Oct 18, 2010 at 4:18 PM, Jeff Peterson
> <jeff.peter...@crary.com> wrote:
> > I'd start by looking at the logs to see what's failing, should be a
> traceback there somewhere.
> >
> > Other than that there is clockserver, but I am not sure that was/is
> available in the version you are using.
> >
> > --
> > Jeffrey D Peterson
> > Webmaster
> > Crary Industries, Inc.
> > 237 12th St NW
> > West Fargo, ND 58078
> > P: 701-499-5928
> > E: jeff.peter...@crary.com
> >
> >> -----Original Message-----
> >> From: zope-boun...@zope.org [mailto:zope-boun...@zope.org] On Behalf
> Of
> >> Brian Sullivan
> >> Sent: Monday, October 18, 2010 2:51 PM
> >> To: Zope Users
> >> Subject: [Zope] Asynchronous triggering of events
> >>
> >> I am back working with Zope 2.9.1 (yes I know it is long in the
> tooth
> >> but I am trying to avoid adding the pain of upgrading, having
> products
> >> fail and all the usually comes with upgrading if I can). I
> >>
> >>  am looking for a strategy to schedule and carry out tasks at
> periodic
> >> future dates.
> >>
> >> I had a look at Xron (http://www.zope.org/Members/lstaffor/Xron/)
> but
> >> it either doesn't seem to work with 2.9.1 (or I can't get it to
> work).
> >> I install it in the products directory but it doesn't show up in the
> >> product directory when Zope restarts and naturally none of the
> objects
> >> it is supposed to supply can be added. I haven't investigated what
> the
> >> problem is (and am not even totally sure how to go about it). Is
> there
> >> something isn't obvious that I might be missing?
> >>
> >> Barring getting it to work are there any other alternatives?
> >> _______________________________________________
> >> Zope maillist  -  z...@zope.org
> >> https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
> >> **   No cross posts or HTML encoding!  **
> >> (Related lists -
> >>  https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
> >>  https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )
> >
_______________________________________________
Zope maillist  -  Zope@zope.org
https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 https://mail.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to