Thanks Gary!  Ant 2 was selected for 40m. Ant 2 is my dummy load which I may 
have selected during the testing of the new Windom antenna.  All is well with 
the ether now.  *G*

very 73
Rob W3OMW


> On Sep 17, 2016, at 8:51 PM, Guy Olinger K2AV <k2av....@gmail.com> wrote:
> 
> If you have the KAT3 in the K3, make sure you haven't accidentally changed 
> the output to the SO239 which DOESN'T have the KPA500 attached. Changed by 
> tapping the ANT button. That setting is remembered by band. So if you 
> accidentally tap it, it's moved to the other SO239 on the back of K3, and 
> stays that way. Check anything that is remembered by band, including power 
> level settings. 
> 
> 73, Guy. 
> 
> On Sat, Sep 17, 2016 at 8:24 PM, Robert Biamonte <steamer...@mac.com 
> <mailto:steamer...@mac.com>> wrote:
> Hello,
> Yesterday all was fine, and today the KPA500 will not transmit on 40m.
> All other bands show normal operation and output. It is connected to a K3. 
> Any thoughts before I open the covers?
> 
> 73,
> Rob W3OMW
> 
> ______________________________________________________________
> Elecraft mailing list
> Home: http://mailman.qth.net/mailman/listinfo/elecraft 
> <http://mailman.qth.net/mailman/listinfo/elecraft>
> Help: http://mailman.qth.net/mmfaq.htm <http://mailman.qth.net/mmfaq.htm>
> Post: mailto:Elecraft@mailman.qth.net <mailto:Elecraft@mailman.qth.net>
> 
> This list hosted by: http://www.qsl.net <http://www.qsl.net/>
> Please help support this email list: http://www.qsl.net/donate.html 
> <http://www.qsl.net/donate.html>
> Message delivered to k2av....@gmail.com <mailto:k2av....@gmail.com>
> 

______________________________________________________________
Elecraft mailing list
Home: http://mailman.qth.net/mailman/listinfo/elecraft
Help: http://mailman.qth.net/mmfaq.htm
Post: mailto:Elecraft@mailman.qth.net

This list hosted by: http://www.qsl.net
Please help support this email list: http://www.qsl.net/donate.html
Message delivered to arch...@mail-archive.com

Reply via email to