I believe it's fixed in FM10

________________________________
From: framers-boun...@lists.frameusers.com 
[mailto:framers-boun...@lists.frameusers.com] On Behalf Of Karen Mann
Sent: Friday, May 20, 2011 9:44 AM
To: Pinkham, Jim; Fred Ridder; framers@lists.frameusers.com
Subject: RE: FrameMaker 9

Thank you, for your attention. It appears others have this same issue with the 
paragraph designer etc.

I have had my T5500, 64 bit, Win7 for about 6 mo. The first T5500 I purchased 
was crashing all the time so Dell replaced it and upgraded from a dual to a 
quad and added 4 g of ram to make the 12 g and upgraded the graphics card... 
trying to keep their customer happy.

I have more RAM than our old server did. Too bad Adobe is non-responsive; they 
should post a fix.
If anyone at any time finds a solution to this "Adobe" bug I would appreciate 
an e-mail.

Thank you again for your time and response, I really appreciate this forum.

Karen Mann
km...@i-t-tech.com
From: Pinkham, Jim [mailto:jim.pink...@voith.com]
Sent: Friday, May 20, 2011 6:49 AM
To: Fred Ridder; Karen Mann; framers@lists.frameusers.com
Subject: RE: FrameMaker 9

And I didn't mean to overstate my response, Fred. I do appreciate what you 
bring to us here. I'm usually keeping a close eye on the list and try to pitch 
in if I suspect I can say something useful. Of course, I've been known to 
miscalculate now and then :)

Jim

________________________________
From: Fred Ridder [mailto:docu...@hotmail.com]
Sent: Thursday, May 19, 2011 11:50 PM
To: Pinkham, Jim; km...@i-t-tech.com; framers@lists.frameusers.com
Subject: RE: FrameMaker 9
I didn't mean to chase you back to lurkdom, Jim. Really! I was just trying to 
keep things reasonably on-point.

-Fred

________________________________
Subject: RE: FrameMaker 9
Date: Thu, 19 May 2011 21:19:37 -0500
From: jim.pink...@voith.com<mailto:jim.pink...@voith.com>
To: docu...@hotmail.com<mailto:docu...@hotmail.com>; 
km...@i-t-tech.com<mailto:km...@i-t-tech.com>; 
framers@lists.frameusers.com<mailto:framers@lists.frameusers.com>
Astute, as usual, Fred. I'll return to lurkdom, for the time being, duly 
corrected. I sympathize with Karen: It's unfortunate that anyone with a setup 
as robust as hers appears to be has to struggle with the functionality problems 
she outlines.

________________________________
From: Fred Ridder [mailto:docu...@hotmail.com]
Sent: Thursday, May 19, 2011 8:13 PM
To: Pinkham, Jim; km...@i-t-tech.com; framers@lists.frameusers.com
Subject: RE: FrameMaker 9
I'm afraid it may not be worth very much as a data point, because there is a 
world of difference between Windows XP and any 64-bit version of Windows Vista 
or (more likely in Karen's case because she does refer to a "new Dell") Windows 
7. When the issue is the stability (or lack thereof) of an application, the 
specific version of the OS is likely to be at least as much a factor as any of 
the hardware details with the possible exception of the amount of RAM. And the 
migration from 32-bit to 64-bit addressing was a major change that seems to 
have caused compatibilty and/or stability issues with a lot of apps.

________________________________
Subject: RE: FrameMaker 9
Date: Thu, 19 May 2011 19:53:02 -0500
From: jim.pink...@voith.com<mailto:jim.pink...@voith.com>
To: km...@i-t-tech.com<mailto:km...@i-t-tech.com>; 
framers@lists.frameusers.com<mailto:framers@lists.frameusers.com>
FWIW, I've been using FM 9 with these specs at work since December, and I've 
never run into the bug you're experiencing:

Dell Precision T3400
Win XP SP 3
80GB HD
2.67 gigahertz Intel Core2 Duo
64 kilobyte primary memory cache
4096 kilobyte secondary memory cache (3.3 GB usable installed memory)
64-bit ready
Multi-core (2 total)
Not hyper-threaded

I'm habitually running Office 2003, Acrobat X, and Illustrator CS 5 and half a 
dozen other things. My FM 9 books incorporate AutoCad and Inventor graphics, 
often run twice as large as yours. I sometimes don't reboot for a week at a 
time.

I'm skeptical of Dell's allegation in your case.

HTH,
Jim

________________________________
From: framers-boun...@lists.frameusers.com 
[mailto:framers-boun...@lists.frameusers.com] On Behalf Of Karen Mann
Sent: Thursday, May 19, 2011 5:00 PM
To: framers@lists.frameusers.com
Subject: FrameMaker 9
Has anyone else had this issue?

I have a new Dell,  64 bit, 12G RAM, 500 hd - 1g video on card, graphics card 
Navidia Quatro 2000 card,

Office 2010, Acrobat 9 - InDesign CS4

I usually run with 1 small doc open in Word and one explorer window open.

FrameMaker 9 (all updates) files are line art and text, 30 to 60 pages.
After a couple of hours of work the panels stop working. I can click on any 
icon and nothing works. So have to close out files and log back in FrameMaker. 
It will work for a while longer and then I have to reboot and start the cycle 
over.

Dell has tried everything and nothing works.  They say it's a FrameMaker bug...

Would appreciate any assistance, and thank you in advance.
Karen M


_______________________________________________ You are currently subscribed to 
framers as docu...@hotmail.com<mailto:docu...@hotmail.com>. Send list messages 
to framers@lists.frameusers.com<mailto:framers@lists.frameusers.com>. To 
unsubscribe send a blank email to 
framers-unsubscr...@lists.frameusers.com<mailto:framers-unsubscr...@lists.frameusers.com>
 or visit 
http://lists.frameusers.com/mailman/options/framers/docudoc%40hotmail.com Send 
administrative questions to 
listad...@frameusers.com<mailto:listad...@frameusers.com>. Visit 
http://www.frameusers.com/ for more resources and info.
_______________________________________________


You are currently subscribed to framers as arch...@mail-archive.com.

Send list messages to framers@lists.frameusers.com.

To unsubscribe send a blank email to
framers-unsubscr...@lists.frameusers.com
or visit 
http://lists.frameusers.com/mailman/options/framers/archive%40mail-archive.com

Send administrative questions to listad...@frameusers.com. Visit
http://www.frameusers.com/ for more resources and info.

Reply via email to