On Jan 10, 2008 10:23 AM, Lowell Gilbert
<[EMAIL PROTECTED]> wrote:
> Schiz0 <[EMAIL PROTECTED]> writes:
>
> > I recently upgraded from 6.3-PRERELEASE to 7.0-PRERELEASE. I had some
> > problem with the ports, but I got that taken care of.
> >
> > Now I'm having another very odd problem.
> >
> > I originally noticed something odd when I tried to shutdown from
> > multiuser mode into single user mode. I ran "shutdown now" as root in
> > multiuser. It said it was shutting down, etc. But then, it gave me the
> > normal multiuser login prompt. So then I tried rebooting completely,
> > and that's where the big error came up:
>
> Note that rebooting completely *is* the normal procedure, so that you
> know your kernel boots before you overwrite anything that depends on it.
>
> >
> > -----------------------------------------------------
> > FreeBSD/i386 bootstrap loader, Revision 1.1
> > ([EMAIL PROTECTED], Tue Jan 8 14:22:21 EST 2008)
> >> \
> > \: unknown command
> > -
> > /boot/kernel/kernel text=0x29e868 data=0x2db8c+0x23814
> > syms=[0x4+0x34c10+0x4+0x43ef1]
> > Hit [Enter] to boot immediately, or any other key for a command prompt.
> > Booting [/boot/kernel/kernel] in 4 seconds ...
> > -----------------------------------------------------
> >
> > Why it trying to run the command "\" ? Right before I did this, I
> > rebuilt world, including the kernel. I installed the new kernel, and
> > was moving down to single user to install world.
> >
> > Is my bootloader corrupt somehow?
>
> I would suspect something more like some extra text in loader.conf.
>

My /etc/loader.rc:
-------------------------------
\ Loader.rc
\ $FreeBSD: src/sys/boot/i386/loader/loader.rc,v 1.4.2.1 2005/10/30
14:37:02 scottl Exp $
\
\ Includes additional commands
include /boot/loader.4th

\ Reads and processes loader.conf variables
start

\ Tests for password -- executes autoboot first if a password was defined
check-password

\ Load in the boot menu
include /boot/beastie.4th

\ Start the boot menu
beastie-start
-------------------------------

My /etc/loader.conf:
-------------------------------
# --- Generated by sysinstall ---
hint.acpi.0.disabled=1
-------------------------------
_______________________________________________
freebsd-questions@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-questions
To unsubscribe, send any mail to "[EMAIL PROTECTED]"

Reply via email to