Dear List members

Apologies for cross posting to two other lists -- was not sure which one is more appropriate for this, as it may be related to stable, xen or virtualization.


Here is the situation:
I have a VPS server from a well reputed provider (and they deserve the reputation), running FreeBSD 11 stable x64 under Xen Full Virtualization (HVM). I have the xn0 interface which is working fine. I intend to use VIMAGE, so I compiled the kernel, added cloned_interface="bridge0" and restarted the server. But as soon as I am attaching the xn0 to bridge0, the kernel is panicking and the server restarting.

The provider confirmed that they found similar behaviour on a freshly installed/provisioned FreeBSD 11 x64 system.

Further to that, the provider ran some tests, and what they are telling me is if they install/provision FreeBSD 10 x64, there is no problem with attaching bridge0 to xn0. Then they updated/upgraded that box to FreeBSD 11 x64, and that too worked when they attached bridge0 to xn0. However, they are yet to come back with my request to build a custom kernel with options VIMAGE and try it out.

In the meanwhile, I took a crash dump and followed the FreeBSD handbook (not that it gave me much idea, I'm not a programmer nor am at that level of skillsets). The dump/debug is available at http://pastebin.com/XuWvJHUZ for anyone who is interested.

Just wondering how to go about it. I do need to have bridge0 with xn0 and all the epairs I'm going to use for my jails.

Any suggestion/pointer/test-instruction is highly appreciated.

Best regards
SK
_______________________________________________
freebsd-virtualization@freebsd.org mailing list
https://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-virtualization
To unsubscribe, send any mail to 
"freebsd-virtualization-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to