Or not, I forgot  the -ht option in rc.conf.

G STA + G AP = ok
G STA + N AP = ok
N STA + N AP = fail

On 9/3/14, Oliver Pinter <oliver.p...@gmail.com> wrote:
> Hi!
>
> Small status update:
> The mode N works too, I mistyped the other AP's passwork.
> So both mode G and mode N working after the backports.
>
> BTW, can you MFC the same changes to 10.1?
>
> On 9/2/14, Adrian Chadd <adr...@freebsd.org> wrote:
>> Hi,
>>
>> Compile it with IWN_DEBUG, then
>>
>> sysctl dev.iwn.0.debug=0x1
>>
>>
>> -a
>>
>>
>> On 2 September 2014 12:41, Oliver Pinter <oliver.p...@gmail.com> wrote:
>>> I not tried freebsd-head yet, but I'm able today. In mode N seems like
>>> the NIC sends only one frame, and no more.
>>>
>>> With tcpdump and/or wlandebug I see only rx packets and no tx.
>>>
>>> If you add some pointer what changes must I create to easier debug, or
>>> what concrete information required, feel free to ping me or send the
>>> details.
>>>
>>> On 9/2/14, Adrian Chadd <adr...@freebsd.org> wrote:
>>>> Cool! Have you tried freebsd-head? Does it work there?
>>>>
>>>> How's it failing in association state? What's it saying?
>>>>
>>>>
>>>> -a
>>>>
>>>>
>>>> On 2 September 2014 12:30, Oliver Pinter <oliver.p...@gmail.com> wrote:
>>>>> Hi All!
>>>>>
>>>>> After I backported all of the net80211 and iwn changes from 11-CURRENT
>>>>> to 10-STABLE the wireless NIC in subject working on mode G. If I try
>>>>> to use with mode N (ht20, ht40) it failed in association state.
>>>>>
>>>>> All of the backports are in this github repo:
>>>>>
>>>>> https://github.com/opntr/opBSD/commits/op/stable/10-iwn-backport
>>>>>
>>>>> Oliver
>>>>
>>
>
_______________________________________________
freebsd-wireless@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-wireless
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-wireless-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to