Suse icin 15 Ekim'de patch cikicak.

12 Eki 2016 12:46 tarihinde "Yasin Suluhan" <ysulu...@gmail.com> yazdı:

> Merhabalar,
>
> SuSE icin paket bulabilen paylasabilir mi?
>
> Sunucularimizin online kayit imkani olmadigindan; cunku internete
> cikarmamiz mumkun degil, rpm paketi ciktiysa bile kontrol edemiyoruz.
>
> Tesekkurler.
> Iyi Calismalar.
> Yasin SULUHAN
>
> Sent from mobile phone.
>
> On Oct 12, 2016 12:32 PM, "Hasan Ates" <hbas...@gmail.com> wrote:
>
>> http://mm.icann.org/pipermail/tz-announce/2016-September/000041.html
>> http://rpmfind.net/linux/RPM/centos/updates/6.8/x86_64/Packa
>> ges/tzdata-2016g-2.el6.noarch.html
>>
>> Update'den sonra kontrol etmek için:
>>
>> ➜  ~ zdump -v Turkey | grep 2016
>> zdump: warning: zone "Turkey" abbreviation "+04" lacks alphabetic at start
>> Turkey  Sun Mar 27 00:59:59 2016 UTC = Sun Mar 27 02:59:59 2016 EET
>> isdst=0 gmtoff=7200
>> Turkey  Sun Mar 27 01:00:00 2016 UTC = Sun Mar 27 04:00:00 2016 EEST
>> isdst=1 gmtoff=10800
>> Turkey  Tue Sep  6 20:59:59 2016 UTC = Tue Sep  6 23:59:59 2016 EEST
>> isdst=1 gmtoff=10800
>> Turkey  Tue Sep  6 21:00:00 2016 UTC = Wed Sep  7 00:00:00 2016 +03
>> isdst=0 gmtoff=10800
>>
>> Paket güncel değilse son satır EET görünüyor.
>>
>> Turkey  Sun Oct 30 01:00:00 2016 UTC = Sun Oct 30 03:00:00 2016 EET
>> isdst=0 gmtoff=7200
>>
>>
>> On Çrş, Eki 12, 2016 at 12:22 ÖS, Abdüsselam GÜNDOĞDU <
>> asgundo...@gmail.com> wrote:
>>
>> Merhaba Arkadaşlar;
>>
>> Bu konuda çalışması olan var mı?
>> redhat sistemler için bir belge var mı elinizde?
>>
>> Selamlar.
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Linux-sunucu E-Posta Listesi
>> Linux-sunucu@liste.linux.org.tr
>>
>> Liste kurallarını http://liste.linux.org.tr/kurallar.php  bağlantısından
>> okuyabilirsiniz;
>>
>> Bu Listede neden bulunduğunuzu bilmiyorsanız veya artık bu listeden gelen
>> e-postaları almak istemiyorsanız aşağıdaki bağlantı adresini kullanarak 1
>> dakika içinde üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.
>> https://liste.linux.org.tr/mailman/listinfo/linux-sunucu
>>
>>
> _______________________________________________
> Linux-sunucu E-Posta Listesi
> Linux-sunucu@liste.linux.org.tr
>
> Liste kurallarını http://liste.linux.org.tr/kurallar.php  bağlantısından
> okuyabilirsiniz;
>
> Bu Listede neden bulunduğunuzu bilmiyorsanız veya artık bu listeden gelen
> e-postaları almak istemiyorsanız aşağıdaki bağlantı adresini kullanarak 1
> dakika içinde üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.
> https://liste.linux.org.tr/mailman/listinfo/linux-sunucu
>
>
_______________________________________________
Linux-sunucu E-Posta Listesi
Linux-sunucu@liste.linux.org.tr

Liste kurallarını http://liste.linux.org.tr/kurallar.php  bağlantısından 
okuyabilirsiniz;

Bu Listede neden bulunduğunuzu bilmiyorsanız veya artık bu listeden gelen 
e-postaları almak istemiyorsanız aşağıdaki bağlantı adresini kullanarak 1 
dakika içinde üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz.
https://liste.linux.org.tr/mailman/listinfo/linux-sunucu

Cevap