Nope. I can still see a 0mm x 0mm pad with 1mm hole when moving it. May be
something to do with the colour settings.

What version and service pack are you using? (me = S99E SP6).

> -----Original Message-----
> From: Brendon Slade [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
> Sent: Wednesday, 14 November 2001 12:26 PM
> To: Protel EDA Forum
> Subject: Re: [PEDA] Holes
> 
> 
> Hi Wayne
> 
> From memory this only happens when the copper pad diameter is 
> less than
> (incl zero) the hole diameter, irrespective of whether it's 
> PTH or not.
> 
> Cheers
> Brendon.
> 
> ----- Original Message -----
> From: "Wayne Trow" <[EMAIL PROTECTED]>
> To: <[EMAIL PROTECTED]>
> Sent: Wednesday, November 14, 2001 1:47 PM
> Subject: [PEDA] Holes
> 
> 
> > Hi All
> >
> > We have mounting holes in our pcbs - amazingly enough :-)   
> but when I
> > left-click-hold to move a hole it disappears leaving only 
> the crosshairs.
> >
> > WHY OH WHY OH WHY ?????
> >
> >
> > Thanks for you help
> >
> >
> > Wayne Trow
> > PCB Design Technician
> > Gallagher Group LTD
> > Hamilton
> > New Zealand
> >
> 
> 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to