i think what you want is to assign instead:
ManRoute:RunExternalManualRouter

whereas
PCB:Placetrack 

is from 98 and doesn't work right anymore

BTW the Place track will allow tab settings before the first click, but
it is not as smart for setting the right net and width etc

Dennis Saputelli


"Michael Reagan (EDSI)" wrote:
> 
> I dont know if this topic has been covered before but..... in 99SE, I set up
> a hotkey (W) to PCB: PlaceTrack.    I disabled W so that Windows menu does
> not interfere.
> When I place track using my W key it always places an invisble trace which
> has "NO NET" assigned to it.    I tried the same thing on my laptop several
> months ago and dismissed it as something I didnt want to troubleshoot at the
> time.
> 
> Can anyone give me some insite to why I am getting an invisible traee .
> Yes, my layers are turned on and all display is final, and no I am not in
> single layer mode.
> 
> Any help ?
> 
> Thanks in advance
> 
> Mike Reagan

-- 
___________________________________________________________________________
www.integratedcontrolsinc.com            Integrated Controls, Inc.    
   tel: 415-647-0480                        2851 21st Street          
      fax: 415-647-3003                        San Francisco, CA 94110

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:proteledaforum@;techservinc.com
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:ForumAdministrator@;TechServInc.com
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@;techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to