I've had this problem with some printer drivers, its been there since the
early days of Protel 99se and never fixed.

Protel's support blaim the printer, but no other programs have such
problems, I've seen it in more than
one printer driver, also missing text and bounding boxes missing, shaded
areas printed wrong etc.

I've had some success with PCL5e and PCL6 laser/inkjet printers by changing
the graphics mode to raster.

Jason.

-----Original Message-----
From: Brooks,Bill [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: 20 November 2002 16:49
To: 'Protel EDA Forum'
Subject: [PEDA] Protel Schematic - Inverted signal name "NOT" bar over
the text p lots very LONG and not to scale


I have noticed that the "NOT" indicator or Bar over the signal name
'feature' in Protel Schematic plots incorrectly on the HP Plotter when
printing my schematic. Have any of you seen this before and what is causing
it? How can I work around this problem?


Bill Brooks 
PCB Design Engineer , C.I.D., C.I.I.
TITAN SYSTEMS CORPORATION
DATRON WORLD COMMUNICATIONS DIVISION
3030 Enterprise Court, Vista, CA 92083 
Email: [EMAIL PROTECTED]
Website: http://www.dtwc.com/
Tel: (760)597-1500 Ext 3772 Fax: (760)597-1510 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to