Yes, I have.  I've even gone so far as to cut the designator out of the net list and 
paste it into the designator field of the pad.  Still didn't help.

Any other ideas?
Michael


From: Dennis Saputelli <[EMAIL PROTECTED]>
Date: 2004/03/03 Wed PM 12:40:23 EST
To: Protel EDA Forum <[EMAIL PROTECTED]>
Subject: Re: [PEDA] Pads and single pin connectors.

maybe the pad of the E is not the same number as the pin of your
one pin

Dennis Saputelli


[EMAIL PROTECTED] wrote:
> 
> Hey guys,
> 
> I've got a problem I can't figure out.  We do a lot of interconnect with wires 
> soldered into a single pad.  We generally designate them as "E?."
> 
> I cannot figure out how to relate the pad to the schematic.  I've tried using the 
> one pin "CON1" out of the library.  I've tried naming a port symbol.  Neither seem 
> to work with the "Update schematic" option.
> 
> Any ideas on what I'm doing wrong?
> 
> Michael Badillo
 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

-- 
_______________________________________________________________________
Integrated Controls, Inc.           Tel: 415-647-0480  EXT 107 
2851 21st Street                    Fax: 415-647-3003
San Francisco, CA 94110             www.integratedcontrolsinc.com






* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to