Probanil ca mai trebuie sa treaca timp pana se aseaza noul tip de relatii.
Apropos, obiectiv, si cu riscul de a fi "luat in shuturi", stii care este problema romanilor, inca de pe vremea lui Herodot? Dezbinarea! Nu este un adevarat spirit de echipa . Era putin pe vremuri, dar acum s-a dus si bruma care era. Cand eram acolo, eram obisnuit, am realizat asta de-abia aici
Sa inteleg ca stai undeva in zona Armeneasca Mantuleasa?
Dan G.
On 2/4/2012 3:50 AM, Cristian Ioan wrote:
Sigur ca da, stiam de renumele vinarilor de la vechiul Pod Grant.
Iar prin 1970, cand s-a dat voie la “mandatari”, in vacanta de vara mergeam la restaurantul Istria din mamaia, unde era f. bine Un exemplu minor, dar negativ, il aveam la sfarsitul anilor ‘80, inainte de demolare: centrul de paine cel mai apropiat, la Hala Tarina, avea todeauna paine veche. Asa ca ma duceam un pic mai departe, la Sf. Gheorghe pe Calarasi, unde era si coada, insa avea clar paine mai buna! Desi erau ambele unitati de Stat, iar gama de produse de panificatie era mai restransa ca in anii 60, cand exista paine intermediara, neagra, etc.
*From:* dan G <mailto:d...@ghiocel.com>
*Sent:* Saturday, February 04, 2012 10:36 AM
*Subject:* Re: TVA LA ALIMENTE?
Altfel sistemul se aplica pe vremuri, prin anii 60 si 70
Stiai unde sunt "locurile bune" te duceai si data viitoare.
Exemple? Vanzatorii de vin de la Podul Grant au facut milioane cu vinurile lor. Tot omu' se ducea din nou si din nou. Atellierul de raparat auto de la Baneasa era stiut ca e cel mai bun din Bucuresti si te duceai din nou si din nou. (Acolo imi refaceam motorul de la Dacie in fiecare an Uneori stateam peste noapte cu mecanicii acolo.)
La fel cu alte locuri. Asa, incet incet companiile se cern.

Raspunde prin e-mail lui