How did you add user name and pwd in connection setting? Do you use https
or http?

On Thursday, 18 August 2016, Chris Buckmaster <
chris.buckmas...@runnymede.gov.uk> wrote:

> Hi
>
>
>
> I have been adding some authentication to my Geoserver instance so around
> half of the layers served through WMS / WFS are now restricted and require
> a username and password.
>
>
>
> On accessing the services through the WMS / WFS connections in QGIS
> (2.16.1), I notice that the ones I changed to require a username and
> password are still showing up (although they cannot be added, they are
> prompted for a username and password).
>
>
>
> It isn’t too much of an issue, but I have set my catalog mode as ‘Hide’ in
> Geoserver so presumed they would not show up in the layer list, and was
> wondering if QGIS perhaps caches these connections and stores the layer
> information that was previously accessible?
>
>
>
> Thanks, Chris
>
>
>


-- 
Luigi Pirelli

**************************************************************************************************
* Boundless QGIS Support/Development: lpirelli AT boundlessgeo DOT com
* LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/luigipirelli
* Stackexchange: http://gis.stackexchange.com/users/19667/luigi-pirelli
* GitHub: https://github.com/luipir
* Mastering QGIS:
https://www.packtpub.com/application-development/mastering-qgis
**************************************************************************************************
_______________________________________________
Qgis-user mailing list
Qgis-user@lists.osgeo.org
List info: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
Unsubscribe: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user

Reply via email to