Hi,
How do you do the spatial join? Are you using a database?

Karl-Magnus Jönsson 


-----Ursprungligt meddelande-----
Från: Qgis-user [mailto:qgis-user-boun...@lists.osgeo.org] För Erwan Conseil
Skickat: den 13 oktober 2016 13:02
Till: qgis-user@lists.osgeo.org
Ämne: Re: [Qgis-user] Jointure request

i forgot ...the geometries are correct ..

Le 13/10/2016 à 12:40, Erwan Conseil a écrit :
> Hi
>
> i a have a little pb with the jointures ... certainly simple ...but ..
>
> I try a spatial jointure between  a layer with buildings and a layer 
> with plots of land  . With that , i try to have all the polts of land 
> with a building ... So , i make a spatial jointure with " plots of 
> land" contains " buildings" . But some plots are indeed in the layer 
> of plots of land ( exist in the table and visible on the map ) . Also 
> the buidings of these plots exist in the table of buiding ( and 
> visible on the map ). But ...but , the spatial jointure give nothing 
> for these plots and buiding ...On the map , i see the buiding , the 
> plot but the plot dos'nt appear like a "plot with buiding"...
>
> The too layers are in the same projection ... I don't know wher is the 
> pb and ..the solution !
>
> Thank a lot for the help !!
>
> Laurent
>
> ( precisions : work with a Mac and Qgis 2.16 )
>
>

_______________________________________________
Qgis-user mailing list
Qgis-user@lists.osgeo.org
List info: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
Unsubscribe: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
_______________________________________________
Qgis-user mailing list
Qgis-user@lists.osgeo.org
List info: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
Unsubscribe: http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user

Reply via email to