No roll back. You need to look at the error logs not at the access logs

Sent from my iPad

> On Dec 1, 2019, at 10:05 PM, ChandranManikandan <kand...@gmail.com> wrote:
> 
> 
> Hi Friends,
> is this wordpress website issue for php-mysql or any other issue.
> or Do i need to rollback older php5.4 version from php7.3.
> Please let me know.
> My website is down now.
> 
>> On Mon, Dec 2, 2019 at 12:36 PM ChandranManikandan <kand...@gmail.com> wrote:
>> Hi Remo,
>> 
>> The below log from httpd: /var/log/httpd/access.log
>> 
>>  [02/Dec/2019:12:33:58 +0800] "GET / HTTP/1.1" 200 95
>> [02/Dec/2019:12:34:19 +0800] "-" 408 -
>> 
>> 
>>> On Mon, Dec 2, 2019 at 12:31 PM <r...@mattei.org> wrote:
>>> What does the log for error say on http? 
>>> 
>>>>> Il giorno 1 dic 2019, alle ore 20:29, ChandranManikandan 
>>>>> <kand...@gmail.com> ha scritto:
>>>>> 
>>>> 
>>>> Hi Eric,
>>>> 
>>>> The below result comes.
>>>> 
>>>> php-mysqlnd-7.3.12-1.el7.remi.x86_64
>>>> 
>>>> It was working when configured qmt.
>>>> I think the problem is started after upgrade php 5 to 7 for roundcube email
>>>> Could you help me.
>>>> 
>>>> 
>>>>> On Sun, Dec 1, 2019 at 10:48 PM Eric Broch <ebr...@whitehorsetc.com> 
>>>>> wrote:
>>>>> What is the output of this command?
>>>>> 
>>>>> rpm -qa | grep php-mysql
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> On 12/1/2019 2:35 AM, ChandranManikandan wrote:
>>>>>> Hi Remo,
>>>>>> 
>>>>>> I have see the below results when use your command, As i have updated 
>>>>>> php for roundcubeemail from php 5 to 7 as per qmt steps.
>>>>>> 
>>>>>> ============================ N/S matched: php-mysql 
>>>>>> ============================
>>>>>> php-mysql.x86_64 : A module for PHP applications that use MySQL databases
>>>>>> php-mysqlnd.x86_64 : A module for PHP applications that use MySQL 
>>>>>> databases
>>>>>> php54-php-mysqlnd.x86_64 : A module for PHP applications that use MySQL
>>>>>>                          : databases
>>>>>> php55-php-mysqlnd.x86_64 : A module for PHP applications that use MySQL
>>>>>>                          : databases
>>>>>> php56-php-mysqlnd.x86_64 : A module for PHP applications that use MySQL
>>>>>>                          : databases
>>>>>> php70-php-mysqlnd.x86_64 : A module for PHP applications that use MySQL
>>>>>>                          : databases
>>>>>> php71-php-mysqlnd.x86_64 : A module for PHP applications that use MySQL
>>>>>>                          : databases
>>>>>> php72-php-mysqlnd.x86_64 : A module for PHP applications that use MySQL
>>>>>>                          : databases
>>>>>> php73-php-mysqlnd.x86_64 : A module for PHP applications that use MySQL
>>>>>>                          : databases
>>>>>> php74-php-mysqlnd.x86_64 : A module for PHP applications that use MySQL
>>>>>>                          : databases
>>>>>> 
>>>>>>   Name and summary matches only, use "search all" for everything.
>>>>>> But unable to load mysql.so in php and unable run the existing website 
>>>>>> which is having wordpress.
>>>>>> 
>>>>>> Could you help me for fixing.
>>>>>> 
>>>>>> On Sun, Dec 1, 2019 at 12:31 AM <r...@mattei.org> wrote:
>>>>>>> Look for the new pho-Mysqlnd in the repo
>>>>>>> 
>>>>>>> Yum search php-mysql 
>>>>>>> 
>>>>>>> Ciao. 
>>>>>>> 
>>>>>>>> Il giorno 30 nov 2019, alle ore 04:40, ChandranManikandan 
>>>>>>>> <kand...@gmail.com> ha scritto:
>>>>>>>> 
>>>>>>>> 
>>>>>>>> Hi Eric,
>>>>>>>> 
>>>>>>>> I have migrated successfully from Centos 6 to Centos 7 with the 
>>>>>>>> following link
>>>>>>>> 
>>>>>>>> http://www.qmailtoaster.org/migrate.html 
>>>>>>>> 
>>>>>>>> After done the migration i tried to install roundcube email with the 
>>>>>>>> following link.
>>>>>>>> http://www.qmailtoaster.org/roundcube.html 
>>>>>>>> After done the roundcube email is working fine but my website is 
>>>>>>>> showing below message
>>>>>>>> 
>>>>>>>> "Your PHP installation appears to be missing the MySQL extension which 
>>>>>>>> is required by WordPress."
>>>>>>>> 
>>>>>>>> I have tried other source but no luck to fix that. I am unable to 
>>>>>>>> install mysql.so extension and unable to add in php.ini.
>>>>>>>> 
>>>>>>>> Could you help me to fix this issue.
>>>>>>>> My website is running with wordpress on centos 6 without any issue.
>>>>>>>> 
>>>>>>>> Another 25 port outgoing is not working from outlook, only 587 TLS 
>>>>>>>> working fine.
>>>>>>>> Both 25 and 587 is working fine on centos 6
>>>>>>>> 
>>>>>>>> 
>>>>>>>> Appreciate anyone facing the same issue and help.
>>>>>>>> 
>>>>>>>>  
>>>>>>>> 
>>>>>>>> 
>>>>>>>>  
>>>>>>>> 
>>>>>>>> -- 
>>>>>>>> Regards,
>>>>>>>> Manikandan.C
>>>>>>> ---------------------------------------------------------------------
>>>>>>> To unsubscribe, e-mail: qmailtoaster-list-unsubscr...@qmailtoaster.com
>>>>>>> For additional commands, e-mail: qmailtoaster-list-h...@qmailtoaster.com
>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>>> -- 
>>>>>> Regards,
>>>>>> Manikandan.C
>>>> 
>>>> 
>>>> -- 
>>>> Regards,
>>>> Manikandan.C
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: qmailtoaster-list-unsubscr...@qmailtoaster.com
>>> For additional commands, e-mail: qmailtoaster-list-h...@qmailtoaster.com
>> 
>> 
>> -- 
>> Regards,
>> Manikandan.C
> 
> 
> -- 
> Regards,
> Manikandan.C

Reply via email to