> On Wednesday, 21 September 2016 02:25:15 UTC+10, johny...@sigaint.org
> wrote:
>> > On Sunday, September 11, 2016 at 11:11:28 PM UTC-4, Drew White wrote:
>> >> On Friday, 9 September 2016 18:58:51 UTC+10, Thomas Ernst  wrote:
>> >> > Hi all,
>> >> >
>> >> > Does Qubes support NVIDIA GeForce graphics cards? The reason for
>> >> asking is that I am planing to buy a Lenovo ThinkPad T460p Laptop,
>> >> which has a NVIDIA GeForce 940MX 2 GB graphics card.
>> >> >
>> >> > Best,
>> >> >
>> >> > Thomas
>> >>
>> >> I have a GeForce GTX630 and a Quadro 600 in my machine, and both work
>> >> well with no issues.
>> >>
>> >> The Thinkpads work well with Qubes.
>> >> the T530 is very nice and works well.
>> >> So the Pro T460 should also be quite acceptable.
>> >>
>> >> As long as you have 4 or more threads, you can use qubes easily.
>> >
>> > I have gtx 650 ti.  works great.   I would research how the card
>> perform
>> > with open source linux drivers in general before buying.
>>
>> I have a GeForce6100SM-M2.  It's on-board nVidia card crashes (diagonal
>> stripes) after a bit of usage (almost seems to happen when memory gets
>> low).
>>
>> I've tried all the BIOS settings, etc., with no luck.  (The same thing
>> occurs under Tails, FYI.)
>>
>> With a PCI GeForce7300 GT inserted (and the on-board video disabled),
>> things work just fine.
>>
>> (Note that in 3.1, and 3.2 up until rc2? I think, there was a bug where
>> the VM's would get screen corruption.  rc2 and beyond have fixed this
>> problem.)
>>
>> Cheers.
>>
>> JJ
>
> I only got screen corruption AFTER upgrading to 3.2, then I did a full
> update of Dom0 to get rid of that because there was a fix that came out
> for it.
> However it didn't happen often. I never found out the reason why it
> happened, because I saw there was a fix for it.
> 3.1 didn't EVER have the screen corruption for me.
> And I was using Dual Monitors and dual Quadro600's

The screen corruption problem I was seeing was in 3.2 (rc1 I think), and
the fix was in the VM's (Debian-8/Redhat-23) not dom0.  (It was something
to do with accessing freed/reallocated memory once swapping started, if I
remember correctly.)

JJ

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"qubes-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to qubes-users@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/9a30f6877dcb0bd489005ee6bdd19a8d.webmail%40localhost.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to