On Sunday, May 28, 2017 at 9:12:44 PM UTC-4, wordsw...@gmail.com wrote:
> I'm attempting to install on my new T470:
> 
> i7-7600U
> Intel HD Graphics 620
> 500GB HDD
> 
> Starting the installer, I get this error:
> 
> X startup failed, falling back to text mode
> 
> I'm assuming there is some graphics card issue, but I can't find any reports 
> of people working to solve installer problems with the Intel 620. It seems to 
> be just issues after installation.
> 
> I tried to install in text mode, but I got an error when autoparting the disk 
> (something to do with LUKS key) which seems to be universal and not to have a 
> solution.
> 
> I took the recommended steps for installing on a Lenovo with UEFI.
> 
> Any suggestions on the next step for troubleshooting?

so you mean it installs fine but then doesn't boot into desktop gui?

doublecheck bios settings and disable any other gpu.

Try to change kernel options from grub to add nomodeset. see if anything diff 
happens.

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"qubes-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to qubes-users@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/4d5f7290-be23-4081-bec0-f313028a7ff2%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to