On Sunday, May 28, 2017 at 10:41:33 PM UTC-4, cooloutac wrote:
> On Sunday, May 28, 2017 at 10:41:00 PM UTC-4, cooloutac wrote:
> > On Sunday, May 28, 2017 at 9:12:44 PM UTC-4, wordsw...@gmail.com wrote:
> > > I'm attempting to install on my new T470:
> > > 
> > > i7-7600U
> > > Intel HD Graphics 620
> > > 500GB HDD
> > > 
> > > Starting the installer, I get this error:
> > > 
> > > X startup failed, falling back to text mode
> > > 
> > > I'm assuming there is some graphics card issue, but I can't find any 
> > > reports of people working to solve installer problems with the Intel 620. 
> > > It seems to be just issues after installation.
> > > 
> > > I tried to install in text mode, but I got an error when autoparting the 
> > > disk (something to do with LUKS key) which seems to be universal and not 
> > > to have a solution.
> > > 
> > > I took the recommended steps for installing on a Lenovo with UEFI.
> > > 
> > > Any suggestions on the next step for troubleshooting?
> > 
> > so you mean it installs fine but then doesn't boot into desktop gui?
> > 
> > doublecheck bios settings and disable any other gpu.
> > 
> > Try to change kernel options from grub to add nomodeset. see if anything 
> > diff happens.
> 
> enable testing repo and install latest kernel.

No, the problem occurs during install. Are these steps I can take on the 
installer, or only once install is complete?

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"qubes-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to qubes-users@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/fb5fc09f-60c1-421b-a1ce-420a7fb6467c%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to