yes I am using my svn username in the url like this 
svn+ssh://<username>@<host>/<repo>

and when i use the gui to create a repository I use the same url but I also 
set the username to be the same username 

On Thursday, 24 January 2013 12:02:28 UTC-8, Christian Hammond wrote:
>
> Also I don't think the rb-site shell test you're doing is enough. There's 
> a bunch of environment variables and things we set that won't be set in 
> this case. You should repro by actually trying to create a repository, and 
> making sure you include the username in the svn+ssh://.
>
> Christian
>
> -- 
> Christian Hammond - chi...@chipx86.com <javascript:>
> Review Board - http://www.reviewboard.org
> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>
>
> On Thu, Jan 24, 2013 at 11:07 AM, Christian Hammond 
> <chi...@gmail.com<javascript:>
> > wrote:
>
>> Make sure you're including the proper username as part of the URL.
>>
>> Christian
>>
>>
>> On Jan 24, 2013, at 9:40, Alex Edwards <edward...@gmail.com <javascript:>> 
>> wrote:
>>
>> Ok,
>>
>> that didn't appear to have any effect. 
>> I deleted the file that was output by that command and reinstalled using 
>> the command you asked.
>>
>> I'm still not ruling out that this is a config problem by me. I tried 
>> running the rb shell
>>
>> rb-site manage /path/ shell
>>
>> I repeated this (and imported pysvn)
>> >>> client = pysvn.Client()
>> >>> client.set_default_username('<user>')
>> >>> client.info2('svn+ssh://<host>/<repo>')
>> Password:
>>
>> This hung until something killed it (maybe 5-10 min)
>> Should I be trying a rb specific script?
>>
>> On Thursday, 24 January 2013 00:19:58 UTC-8, Christian Hammond wrote:
>>>
>>> Hi Alex,
>>>
>>> I've either lost my mind or found a very weird bug, so I want to have 
>>> you run a test for me to see what happens.
>>>
>>> Blow away your pycrypto installation. You can find the location by doing:
>>>
>>>     $ python
>>>     >>> import Crypto
>>>     >>> Crypto.__file__
>>>
>>> There should be a path to a .egg file (or something inside it). It 
>>> should be a single file, not a directory.
>>>
>>> Once you've done that, re-install using:
>>>
>>>     $ sudo easy_install -Z pycrypto
>>>
>>> -Z is going to have it install as an egg directory, rather than a zip 
>>> file.
>>>
>>> Then try again to set up the repository and see what happens.
>>>
>>> Christian
>>>
>>>
>>> -- 
>>> Christian Hammond - chi...@chipx86.com
>>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>>>
>>>
>>> On Wed, Jan 23, 2013 at 7:39 PM, Christian Hammond <chi...@gmail.com>wrote:
>>>
>>>> If you run the rb-site command I mentioned, you should get that shell.
>>>>
>>>> I've been actively working on this problem, but it is very strange... 
>>>> I'll let you know when I finally have something to test.
>>>>
>>>> Christian
>>>>
>>>>
>>>> On Jan 23, 2013, at 8:59, Alex Edwards <edward...@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>> I'm not sure how to run as a rb shell, I was just running in python
>>>>
>>>> On Tuesday, 22 January 2013 11:07:28 UTC-8, Christian Hammond wrote:
>>>>>
>>>>> Running that likely wont give you an accurate repro case. There's a 
>>>>> lot that goes on to configure what's used for SSH and how the key is 
>>>>> loaded.
>>>>>
>>>>> Are you just running that in Python, or using 'rb-site manage 
>>>>> /path/to/site shell'?
>>>>>
>>>>> Christian
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Jan 22, 2013, at 10:55, Alex Edwards <edward...@gmail.com> wrote:
>>>>>
>>>>> that didn't seem to change anything.
>>>>>
>>>>> If i do this:
>>>>>
>>>>> >>> client = pysvn.Client()
>>>>> >>> client.set_default_username('<****user>')
>>>>> >>> client.info2('svn+ssh://<host>****/<repo>')
>>>>> Password:
>>>>>
>>>>>
>>>>> should I see some content? or does python just exit?
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Tuesday, 22 January 2013 10:44:20 UTC-8, Christian Hammond wrote:
>>>>>>
>>>>>> I don't think Apache really factors into this.
>>>>>>
>>>>>> One more thing to try is to edit your site's conf/settings_local.py 
>>>>>> file and add:
>>>>>>
>>>>>> TIME_ZONE = 'US/Pacific'
>>>>>>
>>>>>> And then restart Apache and try again.
>>>>>>
>>>>>> If it works, it's a bandaid. I have thoughts on a better fix, but I 
>>>>>> want to check that first.
>>>>>>
>>>>>> Christian
>>>>>>
>>>>>> -- 
>>>>>> Christian Hammond - chi...@chipx86.com
>>>>>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>>>>>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com 
>>>>>>
>>>>>> On Jan 22, 2013, at 8:43 AM, Alex Edwards <edward...@gmail.com> 
>>>>>> wrote:
>>>>>>
>>>>>> All servers are running on PST, I had already configured the timezone 
>>>>>> (or reviewboard has done it for me) to US/Pacific. I tried reviewboard 
>>>>>> on 
>>>>>> UTC same errors in the logs, ive checked and they are all in sync. Does 
>>>>>> apache keep a default location/timezone as well that I might need to 
>>>>>> change?
>>>>>>
>>>>>> On Monday, 21 January 2013 23:05:28 UTC-8, Christian Hammond wrote:
>>>>>>>
>>>>>>> I've spent the past couple hours looking into this. I doubt I will 
>>>>>>> have a fix by tomorrow, unfortunately. This is a very strange bug.
>>>>>>>
>>>>>>> Here's what's basically going on:
>>>>>>>
>>>>>>> Review Board 1.7 uses Django 1.4, which introduced timezone support, 
>>>>>>> used to specify timezone info in the database and allow for per-user 
>>>>>>> timezone localization. We made use of this and set the default server 
>>>>>>> timezone to UTC.
>>>>>>>
>>>>>>> Somehow, setting this timezone to UTC causes a problem I think 
>>>>>>> between libsvn and rbssh. rbssh's stdin is interrupted early, causing 
>>>>>>> rbssh's connection to the server to terminate, causing Review Board to 
>>>>>>> see 
>>>>>>> an error, indicating the repository isn't valid.
>>>>>>>
>>>>>>> Something, somewhere fails when the timezone configured for Review 
>>>>>>> Board doesn't match the system timezone.
>>>>>>>
>>>>>>> Now, what would help is if you could run a test or two for me.
>>>>>>>
>>>>>>> First off, what timezone is your actual server in/set to?
>>>>>>>
>>>>>>> Can you try setting your timezone in Review Board's admin UI to 
>>>>>>> match that timezone, and try again?
>>>>>>>
>>>>>>> Christian
>>>>>>>
>>>>>>> -- 
>>>>>>> Christian Hammond - chi...@chipx86.com
>>>>>>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>>>>>>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Mon, Jan 21, 2013 at 8:17 PM, Christian Hammond <
>>>>>>> chi...@chipx86.com> wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> Good news. I was able to reproduce this.
>>>>>>>>
>>>>>>>> I'm going to figure out the root cause and get it into the RB 1.7.3 
>>>>>>>> release. This will be late tomorrow or, more likely, the day after.
>>>>>>>>
>>>>>>>> Christian
>>>>>>>>
>>>>>>>> -- 
>>>>>>>> Christian Hammond - chi...@chipx86.com
>>>>>>>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>>>>>>>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com 
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Jan 21, 2013, at 8:04 PM, Alex Edwards <edward...@gmail.com> 
>>>>>>>> wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>> I'm not certain what version it was I will check in the morning it 
>>>>>>>> would have been 1.6.14 or 1.6.15, how would I test rbssh? 
>>>>>>>>
>>>>>>>> I dont particularly need to use a certificate, can I get this 
>>>>>>>> working with a password? I just assumed it only worked with keys! I 
>>>>>>>> can set 
>>>>>>>> the ssh user to have the same password as the svn account, not that 
>>>>>>>> secure 
>>>>>>>> but I am primarily trying to get this working to get it introduced 
>>>>>>>> into the 
>>>>>>>> process where I have recently started.
>>>>>>>>
>>>>>>>> thanks
>>>>>>>> Alex
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Monday, 21 January 2013 19:51:30 UTC-8, Christian Hammond wrote:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Specifying your own ssh will actually make it worse. It needs to 
>>>>>>>>> use our own rbssh in order to use your key.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> What 1.6.x release did you first have this problem in? I'm trying 
>>>>>>>>> to determine if there's some big regression in us, in pysvn/svn, or 
>>>>>>>>> if 
>>>>>>>>> there's some common configuration problem.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Christian
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> On Jan 21, 2013, at 10:13, Alex Edwards <edward...@gmail.com> 
>>>>>>>>> wrote:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> I have also tried adding this to the svn config file in <site 
>>>>>>>>> root>/data/.subversion/config
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> ssh = ssh -i 
>>>>>>>>> /var/www/test.com/data/.ssh/**id****_dsa<http://test.com/data/.ssh/id_dsa>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> but that doesnt seem to change anything either!
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> On Monday, 21 January 2013 10:04:30 UTC-8, Alex Edwards wrote:
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> the server with apache and RB is runnning ubuntu, the svn server 
>>>>>>>>>> has selinux but it has been disabled
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> I tried using pysvn and was prompted for a password, after which 
>>>>>>>>>> it hung for a while then seems to have exited python (i think), 
>>>>>>>>>> should I 
>>>>>>>>>> have still been in the python shell after executing that command?
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> aedwards@aedwards-vm1:~$ sudo -u www-data python
>>>>>>>>>> [sudo] password for aedwards: 
>>>>>>>>>> Python 2.7.3 (default, Sep 26 2012, 21:51:14) 
>>>>>>>>>> [GCC 4.7.2] on linux2
>>>>>>>>>> Type "help", "copyright", "credits" or "license" for more 
>>>>>>>>>> information.
>>>>>>>>>> >>> import pysvn
>>>>>>>>>> >>> client = pysvn.Client()
>>>>>>>>>> >>> client.info2('svn+ssh://aedwar******
>>>>>>>>>> d...@myserver.com/export/cvs/**svn****/repos<http://aedwa...@myserver.com/export/cvs/svn/repos>
>>>>>>>>>> ')
>>>>>>>>>> aedw...@myserver.com's password: 
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> aedwards@aedwards-vm1:~$
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> On Monday, 21 January 2013 09:47:03 UTC-8, Matthew Woehlke wrote:
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> On 2013-01-21 12:42, Alex Edwards wrote: 
>>>>>>>>>>> > I am still having trouble getting this to work, I am unsure 
>>>>>>>>>>> what I am doing 
>>>>>>>>>>> > differently to others. I started with rb 1.6 but couldn't get 
>>>>>>>>>>> it working so 
>>>>>>>>>>> > I thought I would have a go with rb 1.7.1 I reinstalled 
>>>>>>>>>>> reviewboard and 
>>>>>>>>>>> > rbtools. And I am still facing the same problems. 
>>>>>>>>>>> > 
>>>>>>>>>>> >     - I have created an ssh key pair and uploaded the key to 
>>>>>>>>>>> reviewboard 
>>>>>>>>>>> >     (and the server). 
>>>>>>>>>>> >     - I can ssh to the server using the key 
>>>>>>>>>>> >     - I can ssh to the server using the apache user (and key) 
>>>>>>>>>>> > 
>>>>>>>>>>> > When I attempt to add a repository I get an error "A 
>>>>>>>>>>> repository was not 
>>>>>>>>>>> > found at the specified path". 
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> This sounds suspiciously like Jonathan's recent git troubles... 
>>>>>>>>>>> is your 
>>>>>>>>>>> server using SELinux? If yes, have you checked your SELinux log 
>>>>>>>>>>> for denials? 
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> -- 
>>>>>>>>>>> Matthew 
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>> -- 
>>>>>>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>>>>>>>>> http://www.reviewboard.org/**don****ate/<http://www.reviewboard.org/donate/>
>>>>>>>>> Happy user? Let us know at 
>>>>>>>>> http://www.reviewboard.org/**use****rs/<http://www.reviewboard.org/users/>
>>>>>>>>> -~----------~----~----~----~--******----~----~------~--~---
>>>>>>>>> To unsubscribe from this group, send email to reviewboard...@**
>>>>>>>>> googlegroups.**co**m
>>>>>>>>> For more options, visit this group at http://groups.google.com/**
>>>>>>>>> group****/reviewboard?hl=en<http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en>
>>>>>>>>>  
>>>>>>>>>  
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>> -- 
>>>>>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>>>>>>>> http://www.reviewboard.org/**don**ate/<http://www.reviewboard.org/donate/>
>>>>>>>> Happy user? Let us know at 
>>>>>>>> http://www.reviewboard.org/**use**rs/<http://www.reviewboard.org/users/>
>>>>>>>> -~----------~----~----~----~--****----~----~------~--~---
>>>>>>>> To unsubscribe from this group, send email to 
>>>>>>>> reviewboard...@googlegroups.**co**m
>>>>>>>> For more options, visit this group at http://groups.google.com/**
>>>>>>>> group**/reviewboard?hl=en<http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en>
>>>>>>>>  
>>>>>>>>  
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>> -- 
>>>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>>>>>> http://www.reviewboard.org/**don**ate/<http://www.reviewboard.org/donate/>
>>>>>> Happy user? Let us know at 
>>>>>> http://www.reviewboard.org/**use**rs/<http://www.reviewboard.org/users/>
>>>>>> -~----------~----~----~----~--****----~----~------~--~---
>>>>>> To unsubscribe from this group, send email to 
>>>>>> reviewboard...@googlegroups.**co**m
>>>>>> For more options, visit this group at http://groups.google.com/**
>>>>>> group**/reviewboard?hl=en<http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en>
>>>>>>  
>>>>>>  
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>  -- 
>>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>>>>> http://www.reviewboard.org/**don**ate/<http://www.reviewboard.org/donate/>
>>>>> Happy user? Let us know at 
>>>>> http://www.reviewboard.org/**use**rs/<http://www.reviewboard.org/users/>
>>>>> -~----------~----~----~----~--****----~----~------~--~---
>>>>> To unsubscribe from this group, send email to reviewboard...@**
>>>>> googlegroups.**com
>>>>> For more options, visit this group at http://groups.google.com/**group
>>>>> **/reviewboard?hl=en<http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en>
>>>>>  
>>>>>  
>>>>>
>>>>>  -- 
>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>>>> http://www.reviewboard.org/**donate/<http://www.reviewboard.org/donate/>
>>>> Happy user? Let us know at 
>>>> http://www.reviewboard.org/**users/<http://www.reviewboard.org/users/>
>>>> -~----------~----~----~----~--**----~----~------~--~---
>>>> To unsubscribe from this group, send email to reviewboard...@**
>>>> googlegroups.com
>>>> For more options, visit this group at http://groups.google.com/**
>>>> group/reviewboard?hl=en<http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en>
>>>>  
>>>>  
>>>>
>>>>
>>>  -- 
>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>> http://www.reviewboard.org/donate/
>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>> To unsubscribe from this group, send email to 
>> reviewboard...@googlegroups.com <javascript:>
>> For more options, visit this group at 
>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>  
>>  
>>
>>
>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en


Reply via email to