Hi Chris,
 
Can this problem be because of virtual environment, because I gave it a try 
again using both mod_python and mod_wsgi. Still getiing same error 404 for 
static media.
 
 My Apache 2 configuration using mod_python:
 
 
<VirtualHost *:80>
        ServerName toolsnb01-06.lab.eng.btc.netapp.in
        DocumentRoot "/var/www/RB175.com/htdocs"
        # Error handlers
        ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
        # Serve django pages
        <Location "/">
                PythonPath "['/var/www/RB175.com/conf'] + sys.path"
                SetEnv DJANGO_SETTINGS_MODULE reviewboard.settings
                SetEnv PYTHON_EGG_CACHE "/var/www/RB175.com/tmp/egg_cache"
                SetEnv HOME "/var/www/RB175.com/data"
                SetHandler mod_python
                PythonHandler django.core.handlers.modpython
                PythonAutoReload Off
                PythonDebug Off
                # Used to run multiple mod_python sites in the same apache
                PythonInterpreter reviewboard_RB175_com
        </Location>
        # Serve static media without running it through mod_python
        # (overrides the above)
        <Location "/media">
                SetHandler None
        </Location>
        <Location "/static">
                SetHandler None
        </Location>
        <Location "/errordocs">
                SetHandler None
        </Location>
        <Directory "/var/www/RB175.com/htdocs">
                AllowOverride All
                Options -Indexes +FollowSymLinks
                Allow from all
        </Directory>
        # Alias static media requests to filesystem
        Alias /media "/var/www/RB175.com/htdocs/media"
        Alias /static "/var/www/RB175.com/htdocs/static"
        Alias /errordocs "/var/www/RB175.com/htdocs/errordocs"
</VirtualHost>
 
Please provide some pointers, I did followed all the steps, everything is 
working, only static media is not getting loaded.
 
Regards,
Satish

On Friday, 15 March 2013 15:31:19 UTC+5:30, satish singh wrote:

> Hi Sir, 
>
> I did created an virtualenv and then I installed Review Board 1.7.5 with 
> easy_install tool. I have not made any change to settings_local.py, just 
> copied it to ReviewBoard directory.
>
> Installation directory:
>
>  (RB1.7.5)bash-3.2$ ls
> Django-1.4.5-py2.7.egg            Jinja2-2.6-py2.7.egg             
>  pip-1.2.1-py2.7.egg                  ReviewBoard-1.7.5-py2.7.egg
> django_evolution-0.6.8-py2.7.egg  jsmin-2.0.2_1-py2.7.egg           
> pycrypto-2.6-py2.7-linux-x86_64.egg  setuptools-0.6c11-py2.7.egg
> django_pipeline-1.2.24-py2.7.egg  Markdown-2.2.1-py2.7.egg         
>  Pygments-1.6-py2.7.egg               setuptools-0.6c12dev_r88846-py2.7.egg
> Djblets-0.7.11-py2.7.egg          mimeparse-0.1.3-py2.7.egg         
> python_dateutil-1.5-py2.7.egg        setuptools.pth
> docutils-0.10-py2.7.egg           nose-1.2.1-py2.7.egg             
>  python_memcached-1.48-py2.7.egg      Sphinx-1.1.3-py2.7.egg
> easy-install.pth                  paramiko-1.9.0-py2.7.egg         
>  pytz-2012j-py2.7.egg
> feedparser-5.1.3-py2.7.egg        PIL-1.1.7-py2.7-linux-x86_64.egg 
>  recaptcha_client-1.0.6-py2.7.egg
>
>
>
>  (RB1.7.5)bash-3.2$ pwd
>
> /u/satish3/envs/RB1.7.5/lib/python2.7/site-packages/ReviewBoard-1.7.5-py2.7.egg
>  (RB1.7.5)bash-3.2$ ls
> conf  data  EGG-INFO  htdocs  logs  reviewboard  settings_local.py 
>  settings_local.pyc  tmp  webtests
>
> content of settings_local.py :
>
>  
> # Site-specific configuration settings for Review Board
> # Definitions of these settings can be found at
> # http://docs.djangoproject.com/en/dev/ref/settings/
>
> # Database configuration
> DATABASES = {
>     'default': {
>         'ENGINE': 'django.db.backends.sqlite3',
>         'NAME': '/var/www/ReviewBoard175.com/data/reviewboard.db',
>     },
> }
>
> # Unique secret key. Don't share this with anybody.
> SECRET_KEY = '=ck@h)-ns9=xmzt3i^lkkc(^4fp3@gw=h@wy(p)g8bpa3@ys)*'
>
> # Cache backend settings.
> CACHES = {
>     'default': {
>         'BACKEND': 'django.core.cache.backends.memcached.MemcachedCache',
>         'LOCATION': 'localhost:11211',
>     },
> }
>
> # Extra site information.
> SITE_ID = 1
> SITE_ROOT = '/'
> FORCE_SCRIPT_NAME = ''
> DEBUG = False
>
>
> Thanks,
> Satish
>
> On Friday, 15 March 2013 15:09:53 UTC+5:30, Christian Hammond wrote: 
>>
>> I feel like I asked this, but I can't find where.. 
>>
>> How did you install Review Board? It looks like you have a virtualenv set 
>> up. Did you install from source, or our egg?
>>
>> Did you make any modifications to your settings_local.py file?
>>
>> Christian
>>
>> -- 
>> Christian Hammond - chi...@chipx86.com
>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com 
>>
>>  On Mar 15, 2013, at 2:36 AM, satish singh <triv...@gmail.com> wrote:
>>
>> Hi Team, 
>> Please provide any pointers on this, how can i debug ?
>>
>> thanks ,
>> satish
>>
>> On Thursday, 14 March 2013 18:38:04 UTC+5:30, satish singh wrote: 
>>>
>>> Hi Sir, 
>>>
>>> I have added mod_wsgi configuration, still facing the same issue:
>>>
>>>  The Review Board 1.7.5 is up but images, CSS and JS files are not 
>>> getting loaded. I'm getting 404 errors for anything under /static. 
>>> Screenshot attached. It’s strange when I ran findstatic management 
>>> command it’s seems to find the static media. But review board doesn’t seem 
>>> to find it.
>>>
>>> Log:
>>>
>>> (RB1.7.5)bash-3.2$ python ./reviewboard/manage.py findstatic 
>>> rb/images/convo.png
>>>
>>> Found 'rb/images/convo.png' here:
>>>
>>>   
>>> /u/satish3/envs/RB1.7.5/lib/python2.7/site-packages/ReviewBoard-1.7.5-py2.7.egg/reviewboard/static/rb/images/convo.png
>>>
>>> My Apache 2 configuration (httpd.conf):
>>>
>>> LoadModule wsgi_module modules/mod_wsgi.so
>>>
>>> <VirtualHost *:80>
>>>
>>>         ServerName toolsnb01-06.lab.eng.btc.netapp.in
>>>
>>>         DocumentRoot "/var/www/ReviewBoard175.com/htdocs"
>>>  
>>>
>>>         # Error handlers
>>>
>>>         ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
>>>  
>>>
>>>         WSGIPassAuthorization On
>>>
>>>         WSGIScriptAlias "/" "/var/www/ReviewBoard175.com/
>>> htdocs/reviewboard.wsgi/"
>>>  
>>>
>>>         <Directory "/var/www/ReviewBoard175.com/htdocs">
>>>
>>>                 AllowOverride All
>>>
>>>                 Options -Indexes +FollowSymLinks
>>>
>>>                 Allow from all
>>>
>>>         </Directory>
>>>  
>>>
>>>         # Alias static media requests to filesystem
>>>
>>>         Alias /media "/var/www/ReviewBoard175.com/htdocs/media"
>>>
>>>         Alias /static "/var/www/ReviewBoard175.com/htdocs/static"
>>>
>>>         Alias /errordocs "/var/www/ReviewBoard175.com/htdocs/errordocs"
>>>
>>>         Alias /favicon.ico "/var/www/ReviewBoard175.com/
>>> htdocs/static/rb/images/favicon.png"
>>>
>>> </VirtualHost>.
>>>  
>>>
>>> Please provide some pointers on this. I am stuck with this.
>>>
>>> One more question how difficult is it to migrate a ReviewBoard using 
>>> mod_python to use mod_wsgi ?
>>>  
>>>
>>> Thanks,
>>>
>>> Satish.
>>>  
>>>
>>>
>>>  
>>>
>>>
>>>
>>> On Wednesday, 13 March 2013 00:30:37 UTC+5:30, Christian Hammond wrote: 
>>>>
>>>>  In confused about your configuration. I don't even see how Review 
>>>> Board ever gets invoked. No mod_wsgi configuration.
>>>>
>>>> Christian
>>>>
>>>>
>>>> On Mar 12, 2013, at 8:02, satish singh <triv...@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>> Hi Joe, 
>>>>
>>>> I am facing the same issue, can you please help me with it.
>>>> My Apache 2 configuration:
>>>>
>>>>  <VirtualHost *:80>
>>>>         ServerName toolsnb01-06.lab.eng.btc.netapp.in
>>>>         DocumentRoot 
>>>> "/var/www/ReviewBoard175.com/htdocs<http://reviewboard175.com/htdocs>
>>>> "
>>>>
>>>>         # Error handlers
>>>>         ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
>>>>
>>>>         <Directory 
>>>> "/var/www/ReviewBoard175.com/htdocs<http://reviewboard175.com/htdocs>
>>>> ">
>>>>                 AllowOverride All
>>>>                 Options -Indexes +FollowSymLinks
>>>>                 Allow from all
>>>>         </Directory>
>>>>
>>>>         <Location "/media">
>>>>                 SetHandler None
>>>>         </Location>
>>>>
>>>>         <Location "/errordocs">
>>>>                 SetHandler None
>>>>         </Location>
>>>>
>>>>         <Location "/static">
>>>>                 SetHandler None
>>>>         </Location>
>>>>         # Alias static media requests to filesystem
>>>>         Alias /media 
>>>> "/var/www/ReviewBoard175.com/htdocs/media<http://reviewboard175.com/htdocs/media>
>>>> "
>>>>         Alias /static 
>>>> "/var/www/ReviewBoard175.com/htdocs/static<http://reviewboard175.com/htdocs/static>
>>>> "
>>>>         Alias /errordocs 
>>>> "/var/www/ReviewBoard175.com/htdocs/errordocs<http://reviewboard175.com/htdocs/errordocs>
>>>> "
>>>>         Alias /favicon.ico "/var/www/
>>>> ReviewBoard175.com/htdocs/static/rb/images/favicon.png<http://reviewboard175.com/htdocs/static/rb/images/favicon.png>
>>>> "
>>>> </VirtualHost>
>>>>
>>>> Any help would be appreciated.
>>>>
>>>> On Tuesday, 18 December 2012 09:45:32 UTC+5:30, Joe Attardi wrote: 
>>>>>
>>>>> I updated my site to 1.7.0.1-py2.7 and I'm still getting 404 errors 
>>>>> for anything under /static 
>>>>>
>>>>> I added the alias for /static and restarted Apache 2, but it seems to 
>>>>> have no effect. Am I missing something obvious?
>>>>>
>>>>> My Apache 2 configuration:
>>>>>
>>>>>  <VirtualHost *:80>
>>>>>         ServerName uxworks-reviewboard.mysite.com
>>>>>         DocumentRoot "/var/www/uxworks-reviewboard/htdocs"
>>>>>
>>>>>         # Error handlers
>>>>>         ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
>>>>>
>>>>>         # Serve django pages
>>>>>         <Location "/">
>>>>>                 PythonPath "['/var/www/uxworks-reviewboard/conf'] + 
>>>>> sys.path"
>>>>>                 SetEnv DJANGO_SETTINGS_MODULE reviewboard.settings
>>>>>                 SetEnv PYTHON_EGG_CACHE 
>>>>> "/var/www/uxworks-reviewboard/tmp/egg_cache"
>>>>>                 SetEnv HOME "/var/www/uxworks-reviewboard/data"
>>>>>                 SetHandler mod_python
>>>>>                 PythonHandler django.core.handlers.modpython
>>>>>                 PythonAutoReload Off
>>>>>                 PythonDebug Off
>>>>>                 # Used to run multiple mod_python sites in the same 
>>>>> apache
>>>>>                 PythonInterpreter reviewboard_uxworks-reviewboard
>>>>>         </Location>
>>>>>
>>>>>         # Serve static media without running it through mod_python
>>>>>         # (overrides the above)
>>>>>         <Location "/media">
>>>>>                 SetHandler None
>>>>>         </Location>
>>>>>         <Location "/errordocs">
>>>>>                 SetHandler None
>>>>>         </Location>
>>>>>
>>>>>         <Directory "/var/www/uxworks-reviewboard/htdocs">
>>>>>                 AllowOverride All
>>>>>         </Directory>
>>>>>
>>>>>         # Alias static media requests to filesystem
>>>>>         Alias /media "/var/www/uxworks-reviewboard/htdocs/media"
>>>>>         Alias /errordocs "/var/www/uxworks-reviewboard/htdocs/erordocs"
>>>>>         Alias /static "/var/www/uxworks-reviewboard/htdocs/static"
>>>>> </VirtualHost>
>>>>>
>>>>> I tried running rb-site manage /var/www/uxworks-reviewboard 
>>>>> resolve-check static-media but it gave me an error: Couldn't find 
>>>>> manual update check 'static-media'
>>>>>
>>>>> Any help would be appreciated. Thanks!
>>>>>
>>>>
>>>> -- 
>>>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>>>> http://www.reviewboard.org/donate/
>>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>>> To unsubscribe from this group, send email to 
>>>> reviewboard...@googlegroups.com
>>>> For more options, visit this group at 
>>>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>>> --- 
>>>> You received this message because you are subscribed to the Google 
>>>> Groups "reviewboard" group.
>>>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send 
>>>> an email to reviewboard...@googlegroups.com.
>>>> For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
>>>>  
>>>>  
>>>>
>>>>
>> -- 
>> Want to help the Review Board project? Donate today at 
>> http://www.reviewboard.org/donate/
>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>> To unsubscribe from this group, send email to 
>> reviewboard...@googlegroups.com
>> For more options, visit this group at 
>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>> --- 
>> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
>> "reviewboard" group.
>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an 
>> email to reviewboard...@googlegroups.com.
>> For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
>>  
>>  
>>
>>
>>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.


Reply via email to